Hivatalos: Juhász Roland és Huszti Szabolcs visszatér Fehérvárra

Juhász lett az új sporigazgató, a kispadon pedig ettől fogva Huszti lesz a főnök.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2022. 10. 17. 14:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zajlik az élet Székesfehérvárott. A Mol Fehérvár FC hétfőn délelőtt bejelentette, hogy elfogadta Sallói István sportigazgató lemondását, és távozik Michael Boris vezetőedző mellett a szakmai stáb több tagja is. A Vidi azt is közölte, hogy a vezetők dolgoznak az utódok megtalálásán, akiknek a személyét a hivatalos oldalukon nevezik meg először.

 

 

A Nemzeti Sport úgy tudta, hogy Juhász Roland lesz az új sportigazgató, Huszti Szabolcs pedig a vezetőedző. Ez utóbbival szemben az támaszt némi kételyt, hogy Huszti Szabolcsnak nincs a poszt betöltéséhez szükséges pro-licences képesítése. A sportlap úgy tudta, a két egykori válogatott futballista nap közben már a városban bukkant fel. A klub a lap megkeresésére nem kommentálta a hírt, későbbre ígért tájékoztatást, utalva arra, hogy hétfőn kiderül, hogy kik kerülnek a megüresedett helyekre a Vidinél. Ez hamarosan meg is történt: a Mol Fehérvár FC hivatalosan is bejelentette a már megszellőztetett szereposztást. A bejelentés azt is tartalmazza, hogy akárcsak Debrecenben, itt is Toldi Gábor segíti Huszti Szabolcs munkáját, akinek megvan a papírja a vezetőedzői munkához.

Juhász Roland 2013 és 2020 között futballozott Fehérváron, kétszer nyert bajnokságot a csapattal. Huszti Szabolcs 2018 és 2020 között volt a Mol Fehérvár labdarúgója, a 2018-as bajnokcsapatban már együtt futballozott Juhásszal, mindketten a Fehérvárból vonultak vissza két évvel ezelőtt. Huszti a visszavonulása után edzőként Debrecenben dolgozott, a DVSC-vel 2021 tavaszán feljutott az NB II-ből, tavaly ősszel viszont elköszönt a klubtól. Juhász Roland Szabics Imre segítőjeként ült a Vidi kispadján, ahonnan a tavasszal kellett a főnökével együtt távoznia.

Borítókép: Huszti Szabolcs és Juhász Roland jól ismerik egymást (Fotó: Nemzeti Sport/Szabó Miklós)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.