Szoboszlai Dominik megsérült, kérdéses a hétfői játéka

Rossz hír érkezett a Liverpool németországi edzőtáborából: a szombati edzésen Szoboszlai Dominik megsérült. Az első vizsgálatok szerint a sérülés nem súlyos, a magyar futballista bokájával van kisebb gond. Azt még nem tudni, hogy hétfőn pályára léphet-e a Greuther Fürth ellen.

Magyar Nemzet
2023. 07. 22. 19:10
Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai and Karlsruhe’s Jerome Gondorf vie for the ball during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP) Fotó: AFP/Daniel ROLAND
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szoboszlai Dominik az első felkészülési meccsén egy félidőt játszott Karlsruhéban, és nagyon jó benyomást tett a sajtóra és az edzőjére, Jürgen Kloppra is. A Liverpool továbbra is Németországban edzőtáborozik, és hétfőn a Greuther Fürth lesz az ellenfél, ám könnyen lehet, hogy Szoboszlai Dominik nélkül.

Egy klubhoz közel álló újságíró, Dave Ockop azt írta közösségi oldalán, hogy Szoboszlai Dominik kisebb bokasérülést szenvedett a Liverpool szombati edzésén. A magyar válogatott középpályás így idő előtt befejezte a tréninget, vizsgálatok várnak rá. A hírek szerint ezek le is zajlottak, és azzal végződtek, hogy a sérülés nem súlyos, úgy tűnik, a bokája duzzadt meg. Ezek szerint csak hétfőn derül ki, hogy a magyar futballista pályára léphet-e a második felkészülési meccsen. 

Borítókép: Szoboszlai Dominik hamarosan újra száguldozhat (AFP/Daniel Roland)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.