időjárás -2°C Ferenc , Olívia 2023. december 3.
logo

Szoboszlai Dominik megsérült, kérdéses a hétfői játéka

Magyar Nemzet
2023.07.22. 19:10 2023.07.22. 19:19
Szoboszlai Dominik megsérült, kérdéses a hétfői játéka

Rossz hír érkezett a Liverpool németországi edzőtáborából: a szombati edzésen Szoboszlai Dominik megsérült. Az első vizsgálatok szerint a sérülés nem súlyos, a magyar futballista bokájával van kisebb gond. Azt még nem tudni, hogy hétfőn pályára léphet-e a Greuther Fürth ellen.

az első felkészülési meccsén egy félidőt játszott Karlsruhéban, és nagyon jó benyomást tett a sajtóra és az edzőjére, Jürgen Kloppra is. A Liverpool továbbra is Németországban edzőtáborozik, és hétfőn a Greuther Fürth lesz az ellenfél, ám könnyen lehet, hogy Szoboszlai Dominik nélkül.

Egy klubhoz közel álló újságíró, Dave Ockop azt írta közösségi oldalán, hogy Szoboszlai Dominik kisebb bokasérülést szenvedett a Liverpool szombati edzésén. A magyar válogatott középpályás így idő előtt befejezte a tréninget, vizsgálatok várnak rá. A hírek szerint ezek le is zajlottak, és azzal végződtek, hogy a sérülés nem súlyos, úgy tűnik, a bokája duzzadt meg. Ezek szerint csak hétfőn derül ki, hogy a magyar futballista pályára léphet-e a második felkészülési meccsen. 

Borítókép: Szoboszlai Dominik hamarosan újra száguldozhat (AFP/Daniel Roland)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.