A lengyelek ellen debütál Koeman utódja

A tizenegy mérkőzésből álló győzelmi sorozatát szeretné tovább nyújtani ma este az olasz válogatott Bosznia-Hercegovina ellen.

Munkatársunktól
2020. 09. 04. 14:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A firenzei mérkőzésen pályára léphet két jelenlegi (Ćivić, Kovačević) és egy korábbi (Bešić) ferencvárosi futballista, valamint a fehérvári Hodžić a bosnyákoknál. Roberto Mancini olasz szövetségi kapitány csak az izomhúzódást szenvedett Federico Bernardeschi játékáról volt kénytelen lemondani. Érdekes párharcot ígér a Bundesliga és a Bajnokok Ligája-gólkirály, Robert Lewandowskit a soraiban tudó lengyel válogatott amszterdami vendégjátéka. Az Oranje kispadján ma debütál a Ronald Koemant váltó Dwight Lodeweges.

A B divízió második csoportjában Szlovákia–Csehország rangadót rendeznek. Elképzelhető, hogy a cseh válogatott a bajnok Slavia Praha játékosai nélkül lép pályára Pozsonyban. A prágai klubelnök azt szeretné elérni, hogy a Slavia játékosai ne szerepeljenek a mai találkozón, mert a válogatott egyik stábtagja elkapta a koronavírust, a Slaviára pedig fontos BL-selejtező vár másfél hét múlva.

Nemzetek Ligája, 1. forduló: A divízió: 1. csoport: Olaszország–Bosznia-Hercegovina 20.45 (tv: Sport 1), Hollandia–Lengyelország 20.45. B divízió: 1. csoport: Románia–Észak-Írország 20.45, Norvégia–Ausztria 20.45. 2. csoport: Skócia–Izrael, 20.45, Szlovákia–Csehország, 20.45. C divízió: 4. csoport: Litvánia–Kazahsztán, 18.00 (tv: Sport 1), Fehéroroszország–Albánia, 20.45.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.