Brutálisan megverték a Fradi korábbi labdarúgóját

Szerda éjjel egy budapesti szórakozóhelyen alaposan megverték Busai Attilát.

Magyar Nemzet
2020. 08. 08. 10:30
Busai Attila; Ugrai Roland
Busai (balra) volt az áldozat Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI/Ilyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 31 éves Busai Attila szerda este keveredett összetűzésbe egy fővárosi szórakozóhelyen. A Blikk szerint a labdarúgó és az ismeretlen személy között ökölváltásra került sor. Busai húzta a rövidebbet: „az egyik szeme ijesztően feldagadt, olyannyira, hogy szinte nem is látszott, és az egész arca borzalmasan nézett ki” – írta egy szemtanú véleményét a lap.

– A IX. kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, mert a rendelkezésre álló adatok szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy IX. kerületi szórakoztatócentrumban egyelőre ismeretlen tettesek bántalmaztak egy férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett – reagált a rendőrség a lap megkeresésére.

Mostanában egyébként nincs szerencséje Busainak, hiszen úgy tűnt, légiósként szerepelhet a svéd harmadik ligás Nyköpings BIS együttesében. A próbajátékon meg is felelt, ám egy korábban bundázással kapcsolatba hozott szponzorral akart szerződni a svéd együttes, aminek végül Busai és a szintén szerződésre váró magyar játékos Völgyi Dániel itta meg a levét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.