Egymilliárd forintért vett órát a szombati meccse előtt! + videó

Látványos bevonulással megérkezett Abu-Dzabiba, a „Harcosok szigetére” Conor McGregor, a ketrecharc sokszorosan megkoronázott királya, aki szombaton éjjel a világ vezető MMA-szervezete, az UFC gáláján a könnyűsúlyban ugyancsak kiemelkedő harcos Dustin Poirier-vel meccsel.

2021. 01. 18. 19:45
McGregor
McGregor Forrás: Facebook/Conor McGregor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ír fenegyerek nem hazudolta meg önmagát, hétfőn Abu-Dzabiban félmeztelen felsőtesttel szállt ki az őt a szállodájához szállító luxusautóból, és egyik gyermekét, a hároméves Jacket a karjába véve sétált be a szálláshelyére. Az amúgy zárt körű érkezéseknél – elvégre járvány van – az egyik „szkafanderes” rajongója el is kezdett őrjöngeni. A Harcosok szigete csöppet sem a Zs kategóriás akciófilmek dzsungeljeit idézi, ahova a fő gonosz hozatja a világ minden szegletéből a harcművészeket, hogy azok jól megverekednek egymással, de a végén egészen „hihetetlen” fordulattal őt intézik el. Maga a sziget elnevezés is némileg csalás: valójában ez is Abu-Dzabi belvárosi része (a térképen Yas Island, vagyis Jasz-sziget), csak egy kis része érintkezik a Perzsa-öböllel, de kétségkívül víz, mesterséges lagúnák ölelik körül. S a jó néhány ötcsillagos szálloda mellett itt található az 18 ezer fős befogadóképességű Etihad Aréna is, ahol az UFC előszeretettel rendez gálákat. Az Egyesült Arab Emírségek, vagyis azon belül Abu-Dzabi is beszállt a ketrecharc bizniszbe, ez remek reklám az országnak, a „szigeten” meg tudják oldani a résztvevők elkülönítését, a harcosok pedig luxuskörülmények közepette készülhetnek a meccseikre.

Conor McGregor megérkezése a Harcosok szigetére:

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

ESPN MMA (@espnmma) által megosztott bejegyzés

Conor McGregor és a luxus pedig együtt járnak. Az ír harcos tavaly megosztott egy videót, amelyen úgy edzett, hogy a bal csuklóján egy ötvenezer dolláros platina Rolexet viselt, de jelent már meg kilencvenezer dolláros Patek Philippe Nautilust viselve is. A több mint 110 millió dolláros vagyonából persze könnyen futja neki ilyen „csecsebecsékre”.

Mert ezek bizony csecsebecsék azokhoz a darabokhoz képest, amiket McGregor most Abu-Dzabiban vásárolt: a kollekciója egy Jacob & Co Astronomia Tourbillon Baguette és egy Jacob & Co Rasputin Tourbillon karórával bővült. Az első modell zafírból készült üvegbuborékján át tökéletesen látszik a rendkívül bonyolult szerkezet, amely 422 gyémántdarabot tartalmaz, plusz a számlapján 133-at; McGregor egymillió dollárt fizetett érte. És ez volt az olcsóbb darab! A Rasputin Tourbillon ugyanis 2,7 millió dollárba kerül. Ennek a különlegessége, hogy egy gombnyomás egy szexuális jelenetet hív elő a számlapon. Ez az óra tehát közel 800 millió forintba került, a másik „csak” 300 millióba.

Íme az olcsóbb óra, amit McGregor fel is tett a csuklójára.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) által megosztott bejegyzés

McGergor azért az előtte álló szombati mérkőzéssel is foglalkozik. 2014-ben már találkozott a nála egy évvel fiatalabb, 31 esztendős Dustin Poirier-vel, akkor Las Vegasban 1:46 perc kellett neki, hogy legyőzze a francia felmenőkkel bíró amerikait.

– Kedvelem Dustint, jó harcos. De hatvan másodperc alatt kiütöm – jegyezte meg most.

Ha azt nézzük, hogy Conor McGregor a legutóbbi meccsén, tavaly januárban negyven másodperc alatt intézte el az amerikai Donald Cerronét, akkor tulajdonképpen a tisztelet hangján szólt. (Az UFC szombati gáláját Magyarországon a Sport 1 közvetíti.)

Ki gondolná, hogy ez a tisztes családapa a földkerekség egyik legnagyobb verekedője?!
Fotó: Facebook/Conor McGregor

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.