Földrengés a labdamenet közepén Acapulcóban

A földrengés ellenére sem borult a papírforma az acapulcói ATP 500-as tenisztorna elődöntőiben, az első két kiemelt játszhatja a finálét.

Magyar Nemzet
2021. 03. 20. 10:11
Acapulcóban érezhető volt a földrengés
Forrás: https://tt.tennis-warehouse.com/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alexander Zverev honfitársa, Dominik Köpfer ellen jutott be az acapulcói ATP 500-as torna döntőjébe. Az általa kritizált világranglistán hetedik helyen álló német teniszezőt a második szett elején tapasztalt földrengés sem zökkentette ki.

– Lejátszottunk közben egy labdamenetet, szerintem a közönséget jobban zavarta a földrengés, mint minket – fogalmazott a 6:4, 7:6-os győzelme után Zverev. A két német teniszezőn valóban nem látszik, hogy befolyásolta volna őket a földrengés, a kameraképen viszont érezhető az eset.

A Mexikóban másodikként kiemelt Zverev ellenfele a fináléban a papírformának megfelelően az első kiemelt Sztefanosz Cicipasz lesz. A görög 6:1, 6:3-as sikerrel vetett véget Lorenzo Musetti menetelésének. Az olasz tinédzsert jövő héten így is a legjobb száz között jegyzik majd a világranglistán, a top 100 legfiatalabb tagjaként.

A döntőben Zverev 14., Cicipasz 6. ATP-trófeájára hajt. A görög játékos a koronavírus-járvány okozta tavalyi öt hónapos kényszerszünet óta még egy tornát sem nyert meg.

Az 5,7-es erősségűnek mért földrengés a híradások szerint nem okozott számottevő kárt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.