Immár Szoboszlai is megerősítette, hogy távozik Salzburgból

A magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik a Sky televízió kérdésére megerősítette, hamarosan klubot vált. A Red Bull Salzburg labdarúgója azt még nem árulta el, hogy melyik csapathoz igazol.

Forrás: MTI2020. 12. 13. 22:19
Szoboszlai Dominik
epa08775973 RB Salzburg's Dominik Szoboszlai during the team's training session at Wanda sports city, in Majadahonda, Madrid, Spain, 26 october 2020. RB Salzburg will face Atletico Madrid in their UEFA Champions League Group A soccer match on 27 October 2020. EPA/RODRIGO JIMENEZ Fotó: RODRIGO JIMENEZ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

vasárnap a Sky tévécsatorna kérdésére, miszerint a téli szünet előtti két meccs az utolsó kettő lesz-e számára az osztrákoknál, azt válaszolta: Pontosan így van.

A 20 éves légiós ugyanakkor nem árulta el, hogy hová szándékozik igazolni, hiszen elmondása szerint még nem döntött erről.

Egybehangzó sajtóértesülések viszont azt állítják, Szoboszlai hamarosan az RB Leipzig futballistája lesz, a szerződésében már az utolsó részleteket véglegesítik, és még karácsony előtt hivatalosan bejelentik a klubváltását.

A magyar játékos – akinek a szerződése 2022-ig szól Salzburgban – a kivásárlási árának megfelelő 25 millió euróért költözhet Lipcsébe.

Eddig 17 labdarúgó – többek között – igazolt az osztrák klubtól a testvéregyesülethez, az RB Leipzighez. A német csapatnak a kapuson kívül van még egy magyar válogatott játékosa,

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.