Két másodosztályú maradt

Teljessé vált a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének a mezőnye: Ferencváros, Mezőkövesd, Soroksár, Puskás Akadémia, Debrecen, Bp. Honvéd, Mol Vidi, Budaörs.

Magyar Nemzet
2019. 02. 28. 12:27
null
A sovány döntetlen ellenére örülhettek a Honvéd játékosai Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljessé vált a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének a mezőnye, miután a Budaörs (NB II) hazai 2-1-es győzelme után 0-0-ás döntetlent ért el a Kaposvár (NB II) otthonában. Kedden este ugyancsak későn zárult a Ferencváros–Kisvárda mérkőzés, a Fradi a hazai 2-0 után 1-1-re végzett, így továbbjutott. A gólja sokáig emlékezetes marad: az argentin Fernando Gorriarán a felezővonalat éppen hogy átlépve, ötven méterről ívelte a hálóba a labdát a kint álló kapus felett.

A sovány döntetlen ellenére örülhettek a Honvéd játékosai
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Tegnap a Soroksár (NB II) a hazai 3-2 után idegenben is legyőzte 1-0-ra az Andráshidát (NB III), és 4-2-es összesítéssel lépett tovább. A Bp. Honvéd némi meglepetésre csak 1-1-et játszott a Duna Aszfalttal (NB II), ám az egy hete Tiszakécskén szerzett egygólos előny összességében 2-1-es továbbjutást jelentett az élvonalbeli együttesnek. A Mol Vidi nem centizte ki a párharcot, miután ugyancsak egy góllal megverte Dunaharasztiban a Taksonyt (NB III), a visszavágón 3-0-ra nyerve – már az első félidőben kialakult a végeredmény – 4-0-s összesítéssel lépett tovább a negyeddöntőbe.

Ezek a csapatok játszhatnak a négy közé jutásért: Ferencváros, Mezőkövesd, Soroksár, Puskás Akadémia, Debrecen, Bp. Honvéd, Mol Vidi, Budaörs.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.