A hősök hőse: Kleinheisler László lett a meccs embere

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) minden Európa-bajnoki mérkőzés végén megválasztja a legjobb játékost, aki Kleinheisler László lett a franciák elleni bravúros pontszerzés végén.

Magyar Nemzet
2021. 06. 19. 17:44
Kleinheisler
Kleinheisler László a meccs emberének járó díjjal Fotó: Getty Images/UEFA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az UEFA megfigyelője, Corinne Diacre a következőképpen indokolta, hogy miért Kleinheisler László lett a meccs embere az 1-1-re végződő mérkőzésen: „A védekezést tekintve nagyon nagy meccset játszott, és fontos szerepe volt az átmenetekben védekezésből támadásba.”

Kleinheisler egyszer találta el a francia kaput, a védekezést pedig olyan jól megoldotta a középpályán, hogy közben csak egy szabálytalanságot követett el, őt viszont négyszer szabálytalanul állították meg a franciák. Az Eszék középpályását a 84. percben cserélte le szövetségi kapitány.

(Borítókép: Alex Livesey – UEFA/UEFA via Getty Images)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.