Két hónapja Lovrencsics még örült a rivalizálásnak

„Valamivel kevesebbet játszom, mint korábban, de ez talán még a javára is válik a teljesítményemnek.”

Magyar Nemzet
2021. 05. 10. 22:02
null
Lovrencsics Gergő öt éven át volt a Ferencváros játékosa Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A pályafutásom során megtanultam, hogy mindig a csapat érdekét kövessem. S igen, innen nézve jobb, ha egy posztra legalább két hasonló képességű játékos van. Valamivel kevesebbet játszom, mint korábban, de ez talán még a javára is válik a teljesítményemnek, nem vagyok túlterhelt, frissen, erőtől duzzadva lépek pályára minden alkalommal. Ráadásul, ahogy és Henry Wingo, én is több poszton is tudok játszani. Az egészséges rivalizálás mindenképpen a csapat javát szolgálja.

Lovrencsics Gergő nyilatkozott a lapunknak ekképpen két hónapja, a Lengyelország elleni világbajnoki selejtező előtt. Gyanútlanul, vagy túlzottan is a csapat, a Ferencváros érdekét követve.

Hétfő délelőtt nyilvánosságra hozták, amit napok óta pletykáltak: a Fradi megválik a csupa szív csapatkapitányától. Az is közismert, Lovrencsics maradni szeretett volna, de egy csapatban – legyen az magyar bajnok, sikert sikerre halmozó Ferencváros – nincs szükség három jobbhátvédre. Úgy ítélték meg a vezetők, hogy Lovrencsicstől válnak meg. Kegyetlen világ a profizmus. Ezért is értékelendő, ha őszinte érzelmek törnek fel olykor.

„Felejthetetlen 5 év volt! Egy fejezet lezárul, de örökre a szívembe zártalak titeket! Nagyon szép sikereket értünk el együtt, és ugyanilyen folytatást kívánok Nektek! Hajrá Fradi!” – Lovrencsics Gergő így búcsúzott, s még egy zöld szívet is odabiggyesztett az üzenet mögé.

A játékát olykor lehet bírálni, de hogy Lovrencsicsnek van szíve, az nyilvánvaló.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.