Novak Djokovics: Le a kalappal Fucsovics Márton előtt!

A világelső három játszmában nyert, összesen 11 játékot veszített Fucsovics Márton ellen, Novak Djokovics mégis megdicsérte a magyar játékost.

Szilágyi
2021. 07. 07. 17:15
Fucsovics
Dícsért a világelső Fotó: Europress/AFP/Glyn Kirk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Novak Djokovics pályafutása 50. Grand Slam-elődöntőjén a 350. győzelmét aratta Grand Slam-tornákon. A wimbledoni címvédő és vilégelső a negyeddöntőben Fucsovics Mártont győzte le 6:3, 6:4, 6:4-re, majd röviden értékelte a mérkőzést, a saját teljesítményét. játékát is dicsérte.

Djokovics méltatta a legyőzöttet
Fotó: Europress/AFP/Glyn Kirk

– A mérkőzés elején úgy éreztem, jól megy a játék, az első öt játékban szinte alig hibáztam, de aztán ehhez képest kicsit szorosabban alakult az első szett. A második és a harmadik szettben elég volt egy-egy brék, és ezzel sikerült megnyernem a meccset. Ne feledjük, hogy az ellenfelem, Fucsovics Márton remekül küzdött az egész torna során. Ma is jól játszott, le a kalappal Fucsovics előtt – mondta a világelső, aki az elődöntőben a Shapovalov–Hacsanov mérkőzés győztesével játszik majd a döntőbe jutásért.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.