Puskás-díjas játékossal erősít az NB I-be feljutott Budafok

Az NB I-es újonc Budafok csapatánál folytatja pályafutását a Puskás Ferenc-díjas Zsóri Dániel. A 19 éves labdarúgó a Fehérvártól érkezik a Csizmadia Csaba által irányított újonchoz.

Forrás: csakfoci.hu2020. 06. 30. 17:49
The Best FIFA Football Awards 2019
Zsóri Dániel a Puskás Ferenc-díjjal Fotó: EPA/MATTEO BAZZI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zsóri Dániel 2019. szeptember 23-án a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) milánói gáláján első magyarként vehette át az év legszebb góljáért járó, tizenegyedszer átadott Puskás Ferenc-díjat. Zsóri tavaly február 16-án a Debrecen színeiben a későbbi bajnok Ferencváros elleni hazai NB I-es találkozón a 81. percben csereként állt be élete első felnőtt élvonalbeli mérkőzésére, majd a 93. percben, 15 méterről ballal a kapu jobb alsó sarkába ollózott, megszerezve csapatának a győzelmet (2-1).

Íme a gól:

Zsóri augusztus végén a Fehérvárhoz igazolt, de itt csak öt mérkőzésen játszott csereként, összesen 42 percet, majd kölcsönbe a másodosztályú Budaörshöz került, ahol rögtön az első mérkőzésén látványos szabadrúgásgólt szerzett a Vác ellen.

Ám végül a Budaörsben is csak négyszer szerepelt, többször pedig már nem talált be az ellenfelek kapujába. Azt, hogy a még mindig csak 19 éves csatár a 2020/21-es szezonban az NB I-es újonc Budafokban folytatja a pályafutását, kedden a Csakfoci.hu szellőztette meg, és a klubhoz közel álló személyek a Magyar Nemzetnek is megerősítették, hogy már csak a hivatalos bejelentés van hátra.

Zsóri Dániel a Puskás Ferenc-díjjal
Fotó: EPA/MATTEO BAZZI

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.