Rebrov szerint kicsúszott a játékvezető kezéből a PAFC elleni mérkőzés

Szerhij Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője elismeri, hogy a Puskás Akadémia kemény ellenfél volt a labdarúgó NB 17. fordulójában, nem is az 1-1-es döntetlen miatt volt bosszús a találkozó utáni sajtótájékoztatón, hanem mert Somáliát lerúgták, a középpályás megsérült, Antal Péter játékvezető azonban nem torolta meg a szabálytalanságokat.

Magyar Nemzet
2021. 01. 23. 20:21
null
Szergej Rebrov hosszú tépelődés után döntött Fotó: Koszticsák Szilárd Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros változatos mérkőzésen játszott 1-1-et Felcsúton a labdarúgó NB I 17. fordulójában, a találkozó után Szerhij Rebrov kissé feszülten értékelt.

„Nagyon jól játszott a Puskás, jól kontrázott, intenzíven futballozott. A labdavesztésekre nem reagáltunk jól. Bár a győzelemért jöttünk természetesen, és úgy érzem, több helyzetünk is volt, sajnos csak döntetlent értünk el. Fel kell készülnünk a következő találkozóra, hiszen sorra jönnek a mérkőzések” – idézte a Fradi.hu Rebrov szavait a sajtótájékoztatón.

Rebrov azt mondta, számított rá, hogy a Puskás Akadémia agresszívan játszik majd, nem is ezt kifogásolta, hanem Antal Péter játékvezető ténykedését.

„A bírónak kicsúszott a mérkőzés a kezéből. A Somália elleni szabálytalanságokért két plusz sárgát is kellett volna adnia. A bírónak azonnal sárgát kell adnia az ilyen szabálytalanságokért, mint amilyeneket az ellenfél elkövetett. De ha nem csak a saját csapatomat nézem, akkor is így van, mert különben jönnek a sérülések, ahogyan az történt is. Somália nem tud rendesen sétálni, érzi a lábát, fájlalja a bokáját. Láttam a visszajátszást, sárgát kellett volna adni az ellenfélnek, mert agresszívan odarúgott neki.”

Botka Endrét is le kellett cserélni sérülés miatt, őt a fején érte erős ütés, ezért nem engedte őt vissza az orvos.

Rebrov nem beszélt mellé, elismerte, hogy nem ilyen évkezdetre számított (a Fradi szerdán 1-0-ra kikapott a DVTK-tól).

„Ha a pontokat nézem, akkor igen, csalódott vagyok. Két olyan csapattal szemben játszottunk, amelyek mélyen védekeztek. Sok helyzetet alakítottunk ki a meccseken, nyilván máshogy alakultak volna a találkozók, ha belőjük ezeket. Nehéz bajnokság az NB I, ősszel volt egy nagy sorozatunk, keményen kell dolgoznunk, hogy a tavasszal is jó eredményeket érjünk el.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.