Rossi: Egyméteres les, katasztrofális bírói hiba

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a játékosaival elégedett volt, az eredmény miatt csalódott, a játékvezetést pedig egyenesen katasztrofálisnak nevezte; elsősorban ezzel indokolta a szlovákoktól az Eb-selejtezőn elszenvedett 2-1-es vereséget.

2019. 09. 09. 23:50
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékosaimat elismerés illeti a mai estéért, jól játszottunk, talán még jobban is, mint a szlovákok, ám az ellenfelünk jobban kihasználta a lehetőségeit. A játékvezetés, ahogy Wales ellen, most is minket sújtott. Az első szlovák gól előtt hatalmas hiba történt, egyméteres lest engedtek el. Nem kifogást akarok keresni, elismerem a szlovák válogatott képességeit, kiváló játékosok alkotják, de ez az eset befolyásolta a találkozót. Sajnos éppen azt a két mérkőzést vesztettük el, amelyek a leginkább értékmérőek voltak” – fogalmazott Rossi.

Egyetért azzal, hogy a folytatásban bravúrokra van szükség a magyar csapattól a folytatásban.

Gondoljunk arra, hogy Horvátország nem tudott nyerni Azerbajdzsánban. Különleges teljesítményre lesz szükségünk Walesben és Splitben a horvátok ellen is. Nehéz a helyzetünk, de talán nem annyira reménytelen, mint ahogy most magam is érzem. Ha van a labdarúgásnak istene, akkor kötelessége törleszteni az adósságát velünk szemben” – tette hozzá.

Mit tehetnék ehhez hozzá? A próféta beszéljen belőle...

Mágikus szlovák 9-es

2019. szeptember, tehát kilencedik hó kilencedikét írunk, eddig kilenc gólt szereztünk az Eb-selejtezők során, kilenc pontunk van, s a csapat kilences számú játékosa, Bozenik rúgta a gólunkat” – jegyezte meg jókedvűen Pavel Hapal a találkozó után. A szlovák válogatott cseh szövetségi kapitánya nem akart belemenni mélyen szántó szakmai értékelésbe, azt hangsúlyozta, a magyarok ellen a szlovákokat eleve nem kell motiválni, s még pluszt jelentett, hogy a játékosok a horvátoktól elszenvedett súlyos vereség után meg akarták mutatni, hogy tudnak futballozni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.