Szerbiába igazolt a magyar válogatott labdarúgó

A szerb élvonalban szereplő Partizan Beograd hivatalos honlapján bejelentette Holender Filip szerződtetését.

Forrás: Nemzeti Sport2020. 10. 02. 16:45
Holender
Budapest, 2019. június 11. Holender Filip (b) és a gólszerzõ Pátkai Máté örül a gyõzelemnek a Magyarország - Wales Európa-bajnoki selejtezõmérkõzés után a budapesti Groupama Arénában 2019. június 11-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra gyõzött. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Partizan nem tett említést a klubváltás részleteiről, de a Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Holender Filip kölcsönbe érkezett a Luganótól, az idény végén pedig a szerb klubnak opciós joga lesz a játékos végleges megvásárlására.

Holender 2019 nyarán szerződött a Budapest Honvédtól a svájci Luganóhoz, amelynek színeiben 34 mérkőzésen hét gólt szerzett és négy gólpasszt adott a 2019–2020-as idényben.

A labdarúgó 2013-ban az NB I-ben (a Honvédnál), 2018-ban pedig a válogatottban mutatkozott be Marco Rossinak, a nemzeti csapat jelenlegi szövetségi kapitányának irányítása alatt.

A 26 éves játékosra korábban a török Galatasaray és két olasz csapat, az élvonaltól búcsúzó SPAL, illetve a Serie A-ba feljutó Spezia is felfigyelt.

A szerb–magyar kettős állampolgárságú támadó kragujevaci születésű, így nem akkora meglepetés, hogy Szerbiában folytatja pályafutását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.