Tagad a volt barátnője bántalmazásával megvádolt teniszsztár

Szeptemberben még a US Open döntőjében lépett pályára Alexander Zverev, de most botrány tört ki körülötte, miután korábbi barátnője, a volt teniszező Olga Saripova többek közt azzal vádolta meg, hogy párnával fojtogatta őt. A világranglista hetedik helyén álló német tagad.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 30. 17:02
Tennis: US OPEN
Zverev kétszettes hátrányból állt talpra Fotó: Danielle Parhizkaran Forrás: USA TODAY Sports
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi orosz teniszező, Olga Saripova előbb közösségi oldalán egy nem nevesített volt barátját vádolta bántalmazással, majd csütörtökön a Championat orosz portálnak elárulta, hogy Alexander Zverevre utalt. Saripova állítása szerint a tavalyi US Open előtt egy New York-i hotelben Zverev párnával próbálta megfojtani őt és a fejét a falba verte. Hangsúlyozta: abban a pillanatban halálfélelme volt.

A német játékos, aki az elmúlt két hétvégén ATP-tornát nyert Kölnben, szintén közösségi oldalán válaszolt az őt ért vádakra. Kiemelte, Saripovával gyerekkoruk óta ismerik egymást, és nagyon sajnálja, hogy ilyen kijelentéseket tett, amit visszautasít, mivel nem felel meg az igazságnak.

– Egy párt alkottunk, de annak már régen vége van – nyomatékosította Zverev. – Hogy miért most mond ilyeneket Olga, az érthetetlen számomra. Nagyon bízom benne, hogy mi ketten megtaláljuk a módját annak, hogy tárgyilagosan és egymást tiszteletben tartva vegyük fel újra a kapcsolatot.

Zverev az idei US Open döntőjében Dominic Thiem ellen veszített, de volt már harmadik is a világranglistán, amelyen jelenleg a hetedik helyet foglalja el. A botrány azért is érintheti kellemetlenül, mert tegnap jelentette be, hogy apai örömök elé néz, noha leendő gyermeke édesanyjával, Brenda Pateával nem tervez közös jövőt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.