Zsugori a Real Madrid, ingyen vinné Kylian Mbappét

A világbajnok labdarúgó 100 millió euró aláírási bónuszt kapna a madridiaktól, ha őket választaná.

Ch. Gáll András
Forrás: MTI2020. 07. 08. 11:48
null
Mbappé a szerdai edzésen, természetesen PSG-mezben Fotó: psg.fr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid meg akarja szerezni a világ legjobb futballistái között számon tartott Kylian Mbappét, de csak 2022-ben, amikor a francia csatárnak lejár a szerződése a Paris Saint-Germainnél, és így ingyen kaparintaná meg. A spanyol királyi klub szándékáról az El Chiringuito televíziós sportműsor adott hírt, hozzáfűzve ugyanakkor, hogy a nemzeti válogatottal 2018-ban világbajnok Mbappé 100 millió euró aláírási bónuszt kapna a madridiaktól, ha őket választaná. A forrás szerint a 21 éves támadó hajlik is rá, hogy a spanyol futballbajnoki cím idei várományosához szegődjék.

Mbappé a szerdai edzésen, természetesen PSG-mezben
Fotó: Psg.fr

A koronavírus-járvány miatt a 2019/20-as francia bajnokságot idő előtt befejezettnek nyilvánították, a bajnok a PSG lett. Mbappé, aki 2017 óta áll a francia fővárosi együttes szolgálatában, ebben a szezonban 20 meccsen szerepelt, 18 gólt szerzett, ezzel pedig gólkirály lett a Ligue 1-ben.

Az El Chiringuito információit ettől függetlenül fenntartással kell fogadni, mert tavaly ilyenkor azt kürtölte világgá, hogy Mbappé már 2019 nyarán elhagyja a PSG-t, és 225 millió euróért Madridba szerződik, sőt Florentino Pérezék állítólag már át is utaltak egy 35 milliós előleget. Ehhez képest Mbappé még mindig a Paris Saint-Germain játékosa. Részben azért is, mert a jelek szerint zsugori a Real Madrid.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.