A népszerű műsorvezető szinte hazajár Debrecenbe

Nem várt este kerekedett Bochkor Gábor látogatásából – írja a haon.hu.

Forrás: Mediaworks2021. 09. 10. 18:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy sikerű reggeli showműsor-turnéjának utolsó állomásaként a cívisvárosban, közönség előtt rádiózott Bochkor Gábor. A Hajdú-bihari Naplónak exkluzív interjúban számolt be a turné, és a debreceni kitérő sikeréről.

Kellemes találkozások

– Budapestet leszámítva ez a város a kedvencem. Ennek több oka is van, legfőképpen az, hogy megannyi barátom él itt, például Fejes Tomi a Tankcsapdából, aki az egyik legjobb cimborám. Sokszor járok Debrecenbe, különböző programokat szervezünk, és ilyenkor nála szoktam aludni is. Kimondottam szeretem ezt a helyet: élvezhető, kellemes, városi feelingje van, mégsem az a kifejezett embertömeg fogad – emelte ki Bochkor Gábor, aki csütörtök este egy igazi, spontán esemény résztvevője lett.

– Tomival mi napi szinten kommunikálunk, és tudta, hogy itt leszünk Debrecenben, így összeszerveztünk egy találkozót a stábbal közösen. Közben Lukács Laci is rám írt, hogy ütközünk-e? Ráadásul a tegnap reggeli, Egerben tartott műsorunk után visszamentem Pestre, hogy a saját tévé-műsorom felvételén részt vegyek, ahol ott volt Ganxsta Zolee is, mint szereplő, aki említette, hogy szintén Debrecenbe érkezik Lugosi Dani és Takács Vilkó nagyerdei fellépése miatt. Végül Dombi Tibiék, a Tankcsapda és mi egy helyi bárban ültünk le, ahova Zoli is befutott, nagyszerű estét kerekítve az egészből.

A rádiós sztár a turnéra is kitért. – Szegedtől Debrecenig öt helyszínen szerepeltünk. Úgy éreztem, ki voltak már éhezve erre az emberek. Hihetetlen szeretetet kapunk, egy-egy mondat az aláírások, fotókészítések közepette felvillanyozta a napunkat, egészen a szívig hatolt – összegezte.

A cikk ITT olvasható tovább.

Borítókép: Trilite Studio

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.