Adele másfél éves huzavona után hivatalosan is elvált

Adele és Simon Konecki csak most váltak el hivatalosan, pedig a keresetet már 2019 szeptemberében beadták – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 06. 17:09
Adele
Los Angeles, 2017. február 13. Adele brit énekes-dalszerzõ érkezik a Grammy-díjak 59. átadási ünnepségére a Los Angeles-i Staples Centerben 2017. február 12-én. (MTI/EPA/Paul Buck) Fotó: PAUL BUCK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Adele elvált Simon Koneckitől, mostanra tudtak megegyezni az anyagi javak elosztásáról és nyolcéves fiuk, Angelo felügyeleti jogáról.

Az nem publikus, hogy Adele 190 millió dolláros vagyonából mennyi illeti a volt férjét, azt azonban közölték, hogy

a gyerekük felett közös felügyeleti jogban egyeztek meg, ezzel kapcsolatban mindketten a fiú érdekeit tartották szem előtt.

Adele már 2019 szeptemberében beadta a válókeresetet, és akkor már hónapok óta külön is éltek Koneckivel – a fentiekben azonban jó másfél évig nem tudtak megállapodni, komoly békéltető tárgyalásokra, mediációra volt köztük szükség.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Életrajzi film készül Robbie Williams énekes-dalszerzőről

A Deadline.com értesülése szerint A legnagyobb showman rendezője írja a Better Man című film forgatókönyvét is Oliver Cole és Simon Gleeson közreműködésével.

Az életrajzi történet azt akarja bemutatni, hogyan vált Robbie Williams zenei világsztárrá, azzá az emberré, akit ma ismerünk. Mesél a zenész-dalszerző démonjairól is, amelyekkel a reflektorfényben és magánéletében küzdött.

A producerek között szerepel Jules Daly, a Big Red Films, Craig McMahon, a McMahon International képviseletében, valamint Gracey is. A produkció forgatásának kezdetét idén nyárra tervezik.

Williams 16 évesen szerzett hírnevet magának a Take That fiúbanda tagjaként, de világsztár szólókarrierje indulásával lett belőle.

Tucatnyi stúdióalbumából 11 a brit slágerlisták élére került, hat pedig a 100 legnagyobb példányszámban elkelt lemez közé. Koncertturnéi teltvházzal zajlottak, a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, amikor egy turnéjára egy nap alatt 1,6 millió jegyet váltottak rajongói. Többnyire az Egyesült Államokban él, az ugyanis az egyetlen hely a világon, ahol nem ismerik fel lépten-nyomon.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.