Charlize Theron elárulta, miért nem randizott már öt éve

A világhírű színésznő élete férfi nélkül is kerek egész.

Forrás: MW2020. 09. 21. 10:38
THERON, Charlize
London, 2020. február 2. Charlize Theron dél-afrikai színésznõ érkezik a Brit Film- és Televíziós Mûvészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2020. február 2-án. MTI/EPA/Neil Hall Fotó: Neil Hall
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Charlize Theron évek óta nem él kapcsolatban, de nem is igazán vágyik rá. Erről a 45 éves színésznő kolléganője, Drew Barrymore show-jában mesélt – írja a hirado.hu.

„Volt egy-két találkozó, de öt éve lassan nem randiztam senkivel. Őszintén mondhatom, hogy nem vagyok magányos. Először is ott vannak a gyerekeim, és az nem azt jelenti, hogy ez kárpótol vagy kevésbé vagyok érdekelt valamiben. Szülőnek lenni nagyon sok munka. A nap végén, amikor ágyba bújok, azonban sosem érzem, hogy másképpen kellene lennie” – próbálta körülírni a színésznő, hogy ő tulajdonképpen egyedülálló anyaként, férfi nélkül is egy kerek egész életet él.

Charlize már sokszor szembesült azzal, hogy az emberek nem igazán értik meg az álláspontját, de látszólag ezt már elfogadta. A halhatatlan gárda sztárja legutóbb Sean Pennel élt együtt, akivel 2015-ben szakított. A színésznő két gyermeket fogadott örökbe, Jackson nyolc, August pedig négyéves.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.