Daniel Radcliffe egy bizarr szuvenírrel távozott a forgatásról

A Harry Pottert alakító színész bevallotta, mi a legfurcsább tárgy, amit zsebre tett az évek alatt.

Forrás: hirado.hu2021. 03. 03. 14:41
null
A Harry Potter-könyvek és filmek egyaránt hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Harry Potter-könyvek és filmek egyaránt hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig. Generációk sokasága őrizgeti emlékeiben a varázsvilág minden olvasással vagy mozizással töltött percét.

Radcliffe azonban ennél kézzelfoghatóbb dolgot szeretett volna, ezért a második rész forgatásán lenyúlt egy igen bizarr ereklyét a kelléktárból, amit azóta is egy padláson rejteget – írja a Digitalspy. A Harry Pottert alakító színész, egy rádió műsorban vallotta be, mi a legfurcsább tárgy, amit zsebre tett az évek alatt:

– Van egy csomó Potteres holmim. Például egy rakás szemüvegem, de egy halálfaló maszk is lapul valahol. A legbizarrabb viszont egyértelműen a művégtag, amit a Titkok Kamrájának forgatásáról nyúltam le. Azt hiszem valahol a szüleim házában kallódik a padláson, de biztos vicces lesz, amikor valaki megtalálja és hirtelen azt sem tudja mi az!

A Harry Potter-könyvek és filmek egyaránt hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig
Fotó: Flickr

Daniel Radcliffe hozzátette, hogy gyerek fejjel borzasztó viccesnek tartotta a Gilderoy Lockhart professzor által „helyre rakott” törött kart, ami az alkalmazott bűbáj után teljesen kicsontozódott és olyan lett, mint a gumi.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

A Tom és Jerry vette át a kasszasikerlista vezetését

A Tom és Jerry című egészestés animációs film vette át a kasszasikerlista vezetését a hétvégén Észak-Amerikában.

A Warner Bros. animációs családi filmjére, amely azt mutatja be, hogy a két főhős hogyan találkozott egymással, és hogy lettek riválisok, a mozis közönség 13,7 millió dollárért (4,1 milliárd forintért) váltott jegyet péntektől vasárnapig, ami a pandémia alatti időszak egyik legjobb debütálásai közé tartozik.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.