Oszter Sándor elárulta, melyik vakcinában bíznak feleségével

A 72 éves színész és a nála két esztendővel idősebb felesége napokon belül megkapja a koronavírus elleni oltást. Oszter Sándor és Failoni Donatella nem ült fel a rémhíreknek, és a kínai vakcina mellett döntött – írja online felületén a Bors.

Forrás: borsonline.hu - mediaworks2021. 03. 01. 19:44
Oszter Sndor
Oszter Sándor nagyon várja már, hogy visszakaphassa a korábbi életét Fotó: Komka Péter Forrás: MTI/Komka Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oszter Sándor mögött nehéz időszak áll, hónapok óta nem látta imádott lányát és unokáját. Tavaly karácsonykor rendhagyó módon, csupán egy videón keresztül tölthették együtt az ünnepet. A színész különösen félti a 96 esztendős édesanyját, ezért – bármilyen fájó is volt számára – nem látogatta meg az idős asszonyt. A napokban mégis újra magához ölelhette, bár nem így képzelte a viszontlátást.

– Az édesanyám sürgős orvosi ellátásra szorult, miután egy rossz mozdulat miatt kiugrott a válla. Azonnali segítséget kapott és egy határozott mozdulattal a helyére tették a vállát. Az ágyon feküdt, amikor odaértem. Megfogtam a kezét, fölé hajoltam, és mondtam neki: Itt vagyok. Megismersz engem? Mire azt felelte: Igen, te vagy Rózsa Sándor, a fiam – mesélte a Borsnak a színész.

Oszter örömmel újságolta, hogy ő és a felesége napokon belül megkapják a vírus elleni oltást, így már semmi sem akadályozza őket abban, hogy visszatérjenek a megszokott életükhöz.

A kínai vakcinát választottuk, mi nem ültünk fel a rémhíreknek és megbízunk a hatékonyságában.

Oszter Sándor nagyon várja már, hogy visszakaphassa a korábbi életét
Fotó: MTI/Komka Péter

– A feleségem minden tavasszal elutazik a Balatonrendesen álló házba, és csak a téli hónapokban jön haza. Már alig várja, hogy elindulhasson, és gondozhassa a gyönyörű virá­gait, én pedig hamarosan újra színpadra állhatok – mondta a színész, akit egy Márai Sándor- darab főszereplőjeként láthatnak majd viszont a nézők.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.