Bősz, Föld S. Péter

A pártállami Ludas Matyi itt felejtett „humoristája” is Müller Cecíliát vette célba.

2020. 05. 15. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hogy le ne maradjon az országgyűlés ellenzéki üdvöskéinek magasröptű szellemi versenyében, Bősz Anett is beszólt közösségi oldalán – Müller Cecília tiszti főorvoson keresett fogást. (Sosem voltam nagy véleménnyel Anett asszonykáról, aki – pár napra rá, hogy a Liberálisok elnöke lett – simán beült a DK-frakcióba, noha Gyurcsányról korábban azt mondta: „Rombol, diktálni és megmondani akar, nem együttműködni.” S miután Láriferi csöppet sem változott, valószínűleg Anett honanya adta alább…) Most ezt írta Bősz képviselő asszony: „Aminek szemtanúi vagyunk, az a társadalom minden eddiginél nagyobb horderejű infantilizálása. Kezecske, orrocska, nyunyóka… Aztán jövő héten jön majd, hogy vasalócskával hőkezelőcskézzük a picúrkák kedvencecskéit.”

Bősz Anett, aki annak idején a hasonszőrű Bangóné ötletére asszonytársaival az MTVA folyosóján fekve – mondhatni, földhöz ragadtan – bohóckodott, most a tiszti főorvos emberi gesztusain rugózik. Szegény.

Igaz, nincs egyedül. Egy másik vicces ember, Föld S. Péter, a pártállami Ludas Matyi itt felejtett „humoristája” is Müller Cecíliát vette célba, ő a Hírklikk.hu hasábjain sziporkázott. „Olyan celeb, akit nem lehet megunni – írja a főorvos asszonyról. – Tőle tudjuk például, hogy jól tesszük, ha gyakran mosunk kezet, és az sem árt, ha időnként kifújjuk az orrunkat. A tévé előtt ülünk, és lessük, hogy mikor tűnik fel a képernyőn a mi Cecíliánk. Mert ez a kezdetben leharcolt takarítónőre hajazó néni, akit időközben megpróbáltak kikupálni, mára otthonunk részévé vált.”

Hogy a mosdatlan íráson dühöngés helyett inkább kacagunk, az attól van, hogy a cikk mellett a leharcolt fejű szerző riasztó fotója tekint az olvasóra.

Juj!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.