Fő a jókedv!

Jó ideje tudjuk, hogy Varga Zoltán DK-frakciószóvivő nem állt kétszer sorba, amikor az észt porciózták.

2021. 07. 31. 6:58
null
Fotó: Katona_Vanda

Jó ideje tudjuk, hogy Varga Zoltán DK-frakciószóvivő nem állt kétszer sorba, amikor az észt porciózták.

Varga Zoltán DK-frakciószóvivő minap a Spirit FM Aktuál műsorában azt mondta, a kormány táncot jár az unióval a helyreállítási alap kapcsán. „Hogy ennek mi lesz a vége, nem tudom megmondani, de nyilvánvaló módon látszik, hogy az Európai Unió nem kér ebből a fajta trógertangóból, amit Orbán Viktor most folytat” – tette hozzá Varga, aki egyébként másfél éve Gréczy Zsolt verőlegény helyén került az Ország­gyűlésbe. Igazából nem sok szót érdemelne szóvivő uram aggodalma, jó ideje tudjuk, nem állt kétszer sorba, amikor az észt porciózták. De kell néha egy kis nyári színes hír.

Emberünk pár hónapja egy ereszcsatornával a hóna alatt jelent meg az Országgyűlés plenáris ülésen, amit aztán a kormánypártokat ótvaroló felszólalása végén diadalittasan a magasba emelt. (Nem igazán értem, hogy a parlamenti őrség miért enged be az ország első számú épületébe egy horganyzott esőcsatornával érkező túlmozgásos ápoltat? Elég, ha felmutatja a zárójelentését?) Néhány napra rá az űzött bajnok a Bikás parkban hatezer földbe szúrt fekete zászló mellett mondott szenvedélyes szózatot. Persze említést se nagyon érdemel az ilyesmi a mai mozgalmas világban, amikor az ellenzéki képviselők rendre szirénával, kolomppal, zsákos krumplival meg lószerszámos transzparenssel érkeznek a Házba törvényt alkotni. Varga mulattató néhány éve – még a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselőjeként – maga készítette alufólia sisakkal a fején mondta el „Ufók és kormányzati őrültségek” című expozéját. (Amikor a polgármester az elmeállapota felől érdeklődött, a kreatív városatya neki is felajánlott egy alusisakot.)

Sokoldalú hősünk most cimboráival kormányra készül.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.