Még egy videó

Téved Láriferi, ha azt gondolja, versenyre kelhet az Ismerős Arcokkal az ő ismerős, borvirágos ábrázata.

2020. 07. 21. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Látszólag a hazai egészségügy bírálatáról szól a Demokratikus Koalíció vasárnap megjelent videója – de csak látszólag. A zenés klip – lepukkant kórházi képek alá az Ismerős Arcok Nélküled című számát montírozták – nem egyéb, mint a Gyurcsány-párt újabb otromba provokációja a nemzeti érzés ellen. Ordít belőle a bomlott vezér szándéka. „Megcsináltuk a Nélküled című dal új videóklipjét, miután kiderült, hogy a koronavírus gócpontjai a kórházak voltak” – olvassuk az „indoklást”, ami persze csak ürügy, vaskos lódítás, de ebbe most ne menjünk bele.

A kudarcok ellenére tovább dolgozik az ellenzéki videószakkör. A DK-s alkotókat az sem zavarja, hogy Nyerges Attila, az Ismerős Arcok frontembere kijelentette: zenekara mindent megtesz, hogy letiltassa a tenyérbe mászó propagandavideót. (Alighanem perre is viszik az ügyet.) Fölháborító, hogy a nemzet összetartozását szimbolizáló dalukat éppen a nemzet megosztásán munkálkodók használják fel egy provokáció céljából. Aljasság, DK a neved.

Engem roppant érdekel, vajon mit remél egy ilyen akciótól a túlbérmálkozott habzóborász? Úgy kalkulál, növelheti táborát, ha a magyarok nemzeti érzésén gúnyolódik? Csalódni fog. Ugyanarra a pályára tévedt, amelyen egyszer már megrendítő vereséget szenvedett. Nem tanult a 2004-es népszavazásból, amikor szintén nemzeti érzéseinkkel, határon túli nemzettestvéreinkkel akart kufárkodni. Látszólag nyert, ám valójában ott bukott el igazán. A máig érvényes végeredményt 2010 májusában hirdették ki…

Téved Láriferi, ha azt gondolja, versenyre kelhet az Ismerős Arcokkal az ő ismerős, borvirágos ábrázata.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.