Nem füttyögtek, el se mentek

Mindösszesen szegény Schmuck Erzsike vette a fáradtságot, hogy néhány infantilis LMP-molinót mutogató, bezöldült, borzas emberrel a háttérben a Várbazár elé menjen bazári majomnak.

2020. 02. 18. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha lehet hinni a miniszterelnöki évértékelőt kommentáló ellenzéki pártok lesújtó kritikájának, mely szerint a lakosság zömét erősen irritálja Orbán Viktor egyre unalmasabb diadalszózata, a logika azt diktálta volna, hogy a főváros közönsége vasárnap egy emberként kimegy füttyögni meg öklöt rázni az eseménynek helyszínt adó Várkert Bazár elé. Ehhez képest – bár az időjárásra most nem lehetett panasz – a randalírozásra szakosodott Szabó „Tuareg” Gábor pár órával a meghirdetett hőbörgés előtt, érdeklődés hiányában (valami 215 atléta jelzett vissza, hogy érdekli a buli) lefújta a kormánymószeroló erődemonstrációt. (Tuareg ellenálló régi motoros, még a boldogult szabad demokratáknál kezdte az anarchista pályát, csak akkor távozott, amikor már ciki lett Pető Ivánékkal együtt mutatkozni. Ez elég hamar bekövetkezett. Jelentkezett a Fideszbe, ahonnan gyorsan elhajtották. Az MSZP következett, aztán az Együtt, végül rátalált a DK-t szervező Láriferire – ekkortájt fordulhatott válságosra az állapota. A mutatványos ifjú azonban még a túlbérmálkozott habzóborásznak is vállalhatatlannak bizonyult, Varjut is túlszárnyalta… Tuareg végül a maga alapította Ország Gyűlése Mozgalom élén kitelepedett a Kossuth térre kormányt buktatni. Hónapig a huzatos placcon hirdette az igét, majd nyugdíjas híveivel szedte a sátorfáját.)

Egy szó, mint száz, ezen a vasárnapon mindösszesen szegény Schmuck Erzsike vette a fáradtságot, hogy néhány infantilis LMP-molinót mutogató, bezöldült, borzas emberrel a háttérben a Várbazár elé menjen bazári majomnak. Ez a képernyőn is remekül átjött. Nekem tetszett.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.