Erőszakos állatok

Sirályok támadtak élő bejelentkezés közben egy influenszerre. Egy másikat pedig az elefánt tett „ártalmatlanná”.

2024. 07. 10. 17:00
A Balti-tenger partján lévő Warnemünde mólójának egyik jelzőfénye mellett repül el egy sirály a szürke égbolton
A Balti-tenger partján lévő Warnemünde mólójának egyik jelzőfénye mellett repül el egy sirály a szürke égbolton Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy látszik, megkezdődött az uborkaszezon. Egy Telegram-csatorna több, állatvilággal kapcsolatos videót tett közzé, melyek közt vannak viccesek, erőszakosak is. Kezdjük az influenszer lánnyal, aki egy szendvicset igyekezett bemutatni élő adásban, ám ezt a sirályok elég drasztikus mód akadályozták meg.

Az elefánt türelmes, de aztán hirtelen észbe kap, hogy neki is vannak személyiségi jogai. Egy határozott, jól célzott ütéssel szereli le az engedély nélkül szelfiző látogatót.

De az állatok egymás közt sem kíméletesebbek a túlélésért folytatott versenyben. 

Csak egy maradhat…

Fuss az életedért!

A varánusznak nem akad a torkán a falat.

Borítókép: A Balti-tenger partján lévő Warnemünde mólójának egyik jelzőfénye mellett repül el egy sirály a szürke égbolton (Fotó: Jens Buttner/DPA/DPA Picture-Alliance via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.