idezojelek

Eltitkolt és elhazudott valóság

A balliberális propagandagépezet hallgat a legfontosabb sorskérdéseinkről.

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs
Cikk kép: undefined

A jórészt külföldről fizetett, idegen érdekeket szolgáló baloldali, liberális médiából hiányzik a szellem és az erkölcs, az ember, az élet és a haza iránti rendíthetetlen hűség és a hír tényszerűségéhez ragaszkodó szakmai elkötelezettség. Olvasói, nézői, hallgatói szervezett elhallgatás és manipuláció áldozatai, ezért nem értesülnek arról, hogy mi történik körülöttük, velük idehaza és a világban. Szót sem ejtenek például legfontosabb sorskérdéseinkről: magyar önazonosságunkról, gyökereinkről, arról, hogy mi végre teremtettünk, mi dolgunk magyarként ezen a bolygón, itt, Közép-Európa szívében.

Mindez nem érdekli őket, és aki szenvedéllyel kutatja létünk és történelmünk alapjait, csak megvető gúnyra számíthat tőlük. A megtartó, örök érvényű magyar kultúra és művészet is idegen számukra, csak az egészet darabjaira törő és széthányó kortárs dekadencia bizsergeti őket.

Ebben a valóságot elfedő hazug propagandavilágban nincs tervezett és szervezett illegális migráció. Nem érdekli őket a normális élet feldúlásától, a mindennapossá vált fegyverropogástól szenvedő térségekben élő magyarok sorsa, a magyar műszaki határzárat kövekkel és lőfegyverekkel ostromló muszlim terrorista bandákról szó sem esik, ehelyett bicskanyitogató cinizmussal menekültekről selypegnek.

Nem esik szó a tervezett és szervezett bevándoroltatás hátteréről és valódi céljáról sem. A színfalak mögött ügyködő George Soros nevét valóságos összefüggésben le nem írnák, ahogy az osztrák–japán Richard von Coudenhove-Kalergiről, a bécsi Humanitas szabadkőműves-páholy egykori tagjáról sem tudnak a baloldali, liberális agymosodák megvezetett fogyasztói, sem arról, hogy Kalergi már 1925-ben, Gyakorlati idealizmus című munkájában meghirdette a nemzetek, kultúrák összezagyválását és felszámolását célzó szabadkőműves programot. A Kalergi-terv célja, hogy az európai lakosságot kevert tömeggé változtassák, hogy ezáltal eltűnjön, megsemmisüljön az európaiak etnikai, nemzeti, vallási, kulturális önazonossága, és létrejöjjön az Európai Egyesült Államok.

„A jövő embere kevert fajú lesz, a mai kor faji csoportjai és társadalmi osztályai lassan, fokozatosan eltűnnek a tér és idő beszűkülése, az előítéletesség megszűnése miatt. Az eur­ázsiai-negroid faj a jövő, amely küllemében leginkább az ősi egyiptomiakra hasonlít. Ennek a fajnak a létezése fogja a népek és egyének sokféleségét felváltani” – hirdette Kalergi, akiről díjat is elnevezett az Európai Coudenhove-Kalergi Társaság. A plecsnit kétévente azoknak ítélik oda, akik meglátásuk szerint sokat tettek az eszelős gróf hagymázának megvalósításáért. Az eddig díjazottak között van többek között Helmut Kohl, Ronald Reagan, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, ­Klaus Johannis, valamint az „Euromajdan hősei” – vagyis azok az ukránok, akiket a külföldről szervezett és levezényelt, dollármilliárdokkal finanszírozott 2013-as kijevi puccs idején az Oroszországot bekeríteni és elszigetelni, Európa többi részétől elszakítani akaró háttérerők feláldoztak sátáni programjuk oltárán.

Természetesen ezt, vagyis az Ukrajna területén a falig szorított Oroszország és a Kalergi–Soros-univerzum között dúló háború eredőjét, valódi hátterét sem világítja meg a baloldali, liberális propagandamédia. Hiszen pontosan ez az univerzum finanszírozza, ez tartja fenn, ennek érdekeit szolgálja.

Ezért nem jut el a baloldali, liberális sajtó áldozataihoz az a tény, hogy Ukrajna rég az Egyesült Államok gyarmata, és azt az információt is elzárják előlük, hogy a Donbász orosz ajkú lakossága ellen 2014 óta ezrek halálát követelő háborút folytattak a kijevi bábkormányok.

Ebben a narratívában természetesen nincs helye a kárpátaljai magyarságnak, amelyet már nyíltan üldöz az ukrán fővárosban hatalmon tartott korrupt diktatúra. Ha szőrmentén mégis kénytelenek pillantást vetni az ukrán elnyomást nyögő véreinkre, akkor legfeljebb a munkácsi Baloga klánt hibáztatják, mintha a II. Rákóczi Ferenc Középiskola elukránosításához az úgynevezett hivatalos ukrán szerveknek semmi közük sem volna.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Így az sem juthat el hozzájuk, hogy miután a kesztyűbáb Zelenszkij Beregszászban azt hazudta, hogy a kárpátaljai magyarság mindazon jogokat élvezni fogja, amelyek megilletik a magyarországi ukránokat, hazautazott, és szó nélkül, elégedetten végignézte a munkácsi magyar középiskola megsemmisítésére irányuló program első lépését. Ez ugyanolyan cinizmus, mint amikor Nicolae Ceausescu 1968-ban Székelyföldön még egy-két magyar mondatot is szólva kedélyeskedett, hogy azután kíméletlenül felszámolja a néhány évig létező, erősen korlátozottan, de mégiscsak szerény önrendelkezést biztosító Maros–Magyar Autonóm Tartományt, és fokozatosan a leggyilkosabb magyarellenes terrort vezesse be.

Az Amerikából finanszírozott baloldali, liberális propagandamédia áldozatai azonban mit sem tudnak minderről. Ahogy ­Klaus ­Schwab és az általa alapított, a világkommunizmus megvalósításán ügyködő Világgazdasági Fórum háttéragytrösztjeinek létéről is gondosan hallgat ez a sajtókommandó. Így a kizárólag ennek orgánumaiból félretájékozódó becsapottakhoz nem jut el az a hír, hogy senki által meg nem választott, fel nem hatalmazott rögeszmés kalandorok meg akarják fosztani őket a magántulajdonuktól, és bizonyos életformákra akarják kényszeríteni őket, megtiltva például a természetes emberi táplálkozás szerves részét képező húsfogyasztást.

Igen, a baloldali, liberális propagandamédia elzárja az általa megmákonyozott embereket a valóságtól. Ezzel pedig súlyos bűnt követ el ellenük, nem mellékesen törvénysértő módon, hiszen a tudatos elhallgatással messzemenően sérül a magyarok tájékozódáshoz fűződő joga. Ám ebben az univerzumban nemcsak elfedik a valóságot, hanem érdektelen vagy egyenesen káros jelenségeket fújnak világraszóló szenzációvá, kedvenc jelzőjükkel „kultikussá” magasztalva és ünnepeltetve őket, a szép, jó, igaz jelenségeket pedig humortalan, lapos szellemeskedéssel igyekeznek kigúnyolni.

A bűnös propagandamédia tevékenysége a tisztességes sajtó alapvető feladatainak ellátása helyett szélsőséges ideológiák által vezérelt gyűlölködésben, gyakran egészen nyílt és szemérmetlen hazudozásban, az emberi méltóság, a nemzeti büszkeség és az egyedül üdvös krisztusi tanítás kéjes lábbal tiprásában merül ki.

Ebben a világban erény a cinizmus, a tettetett tudatlanság, a műveletlenség, a magyar megmaradás, a nemzeti jövő megannyi sorskérdése iránti tüntető érdektelenség. Ezért reklámoznak tudatosan gyermekellenes, tehát életellenes űzötteket, ezért tesznek úgy, mint ha nem értenék, mit jelent a lenyűgöző augusztus 20-i tűzijáték végén fénnyel az égre festett kereszt, ezért eshet meg, hogy az egyik Soros-média újdondász kis hölgye lehangoló tudatlanságról tanúbizonyságot téve Prohászka Ottónak nevezi nagy katolikus püspökünket, Prohászka Ottokárt, akiről ezek szerint soha nem hallott szegény. Ez is azt bizonyítja, hogy kultúrátlanított, fókusztalanított világunkban radikális fordulatra van szükség a tudatformálás minden területén.

Borítókép: Soros György magyar származású amerikai üzletember, a New York-i Soros Fund Management befektetési társaság elnöke érkezik a Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével tartandó megbeszélésükre Brüsszelben 2017. április 27-én (Fotó:MTI/EPA/Olivier Hoslet)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.