„Elkényeztetett kis degenerált” – mondta Donald Trump Alex Sorosra

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a Soros-birodalom pénze és Donald Trump népszerűsége is összecsap majd 2024-ben.

2023. 09. 12. 9:54
TRUMP, Donald
Montgomery, 2023. augusztus 5. A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök a Republikánus Párt alabamai szervezetének javára adományt gyûjtõ rendezvényen az Alabama állambeli Montgomeryben 2023. augusztus 4-én. Az amerikai elnökválasztás 2024 õszén esedékes. MTI/AP/Butch Dill Fotó: Butch Dill
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen” – szúrta ki Donald Trump korábbi republikánus amerikai elnök Truth Socialon tett bejegyzését a Mandiner.

A 2024-es elnökségért harcba szálló politikus azután tette közzé a bejegyzését, hogy megjelent egy cikk a tengerentúlon, amely azzal foglalkozott, a Soros-birodalom új vezetője átszervezi a prioritásokat és az erőforrásokat, hogy 2024-ben Trump legyőzésére összpontosíthasson.

„Az apja kerületi ügyészeket és a főügyészt is irányítja. Tönkreteszik az országunkat” – folytatta Trump a bejegyzését. Majd felszólította a republikánusokat, hogy legyenek keményebbek.

Amint arról korábban a The Wall Street Journal cikke alapján lapunk is beszámolt, Soros György fiatalabb fiára, Alex Sorosra hagyta a Soros-birodalom irányítását. Az új vezető még radikálisabb és hangosabb terveket fogalmazott meg, mint mondta célja, hogy bővítse apja liberális célkitűzéseit, ám ő szeretne olyan ügyeket is felkarolni, mint a szavazati és abortuszjog, valamint a nemek közötti egyenlőség.

Tervei szerint a családi vagyont továbbra is arra használná, hogy baloldali amerikai politikusokat támogasson. 

Alex Soros még nagyobb forrásokat és figyelmet kíván fordítani a demokraták támogatására 2024-ben, mert szavai szerint „aggasztja, hogy Donald Trump visszatérhet a Fehér Házba”.

A Soros-birodalom a Nyílt Társadalom Alapítványán keresztül évi mintegy 1,5 milliárd dollárt irányít különböző támogatásokra, kutatásokra, egyetemeknek és emberi jogi célokra – ám ez az ő értelmezésük szerint olyan liberális elemeket is tartalmaz, mint a melegházasság és az LMBTQ-közösség igényeinek hirdetése.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök (Fotó: MTI/AP/Butch Dill)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.