időjárás 24°C Vencel 2023. szeptember 28.
logo

Gulyás Gergely: Egy átlagnyugdíjas 78 ezer forint pluszpénzre számíthat novemberben

A baloldal háborúja

Gajdics Ottó
2023.05.27. 05:58
A baloldal háborúja

A háborúpárti baloldal végérvényesen lelepleződött. Eddig komoly fájdalmakkal járt az agyzsugorítás, ha meg akartuk fejteni, miért nem támogatják a kormány békepárti álláspontját. Az önkínzás során sem jutottunk más eredményre, mint amit most Karácsony Gergely megnyilvánulása egyértelműsített: a dollárbaloldal háborúban áll az oroszokkal.

Teljességgel érthetetlen volt idáig, miért gondolhatja bárki, hogy az, ami Ukrajnában zajlik, a mi háborúnk, amit értünk is vívnak. Azért nem értettük ezt a megközelítést, mert a többes szám első személy használatakor Magyarországra, a hazánkra, a magyar nemzetre gondoltunk. Márpedig a magyaroknak semmi közük ehhez a konfliktushoz, ennek ellenére kárpátaljai testvéreink a vérüket ontják érte, és minden magyar megszenvedi a hatásait.

Azt gondolnánk, minden normális ember felismeri azt az elemi érdekét a magyarságnak, hogy ki kell maradnunk az őrületből, mindent el kell követnünk, hogy azonnal hagyják abba az öldöklést, és segítenünk kell a béketárgyalások megkezdését.

Nem így a kilóra megvásárolt globalista baloldal, amelyik a mi névmás alatt a világban ismét járványként terjedő neomarxista, bolsevik eszmék híveit érti, ezért tartja úgy, hogy a véres ütközetek az elvtársak érdekében dúlnak. Így valóban az ő harcuk ez, persze lehet, még mindig nem a végső. Ezért mondja nyílt, bár kissé infantilis őszinteséggel Karácsony, hogy ők háborúban állnak az oroszokkal. 

Gyártottak egy kifacsart moralitáson alapuló ideológiát is, amivel megpróbálják az egyedül emberséges hozzáállásként feltüntetni a háborús uszítást. Ez abból indul ki, hogy az agresszor kiírta magát – egyébként jogosan elítélt és megvetett tettével – az emberi nemből, ezért vele szemben bármi megengedett. 

Hivatalosan persze letagadják, de végső céljuk nem az a fegyverszállításokkal, a régen működésképtelenné vált ukrán állam pénzelésével, az ukrán katonák vágóhídra hajtásával, hogy megvédjék Ukrajna szuverenitását és területi integritását. 

Sokkal inkább az, hogy végérvényesen meggyengítsék Oroszországot, megbuktassák Putyin rendszerét és kiiktassák a vágyaik szerint darabjaira hullott hatalmas országot mind a gazdasági, mind a katonai, nagyhatalmi küzdelmek résztvevői közül. 

Nem nemzeti, nem európai, de még csak nem is ukrán érdekeket képviselnek tehát, hanem egy olyan globalista birodalom zsoldjában állnak, aminek az átlagember számára látható központja eddig a végletesen eladósodott, csődben lévő, ezért a láthatatlan pénzhatalomnak rendkívül kiszolgáltatott Amerikai Egyesült Államok. Ennek a birodalomnak az érdeke Oroszország felszámolása.

Amerika a barátunk

Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövete vajon szimplán ostoba, vagy megfelelő helyen kiképzett provokátorként szándékosan sérti naponta vérig a magyar társadalom jelentős részét?

 

Ne feledjük el, hogy aki idegen zsoldban, idegen érdekeket szolgál, az definíció szerint hazaáruló. Az a nyomásgyakorlás, amivel próbálják belekényszeríteni Magyarországot a háborúba, nemzetbiztonsági kockázat. Ne gondolja senki, hogy az a jó ember, aki olajat önt a tűzre csak azért, mert abban hátha elég a gonosznak kikiáltott ellenség is. 

A jó ember az, aki oltani akarja a tüzet. Ezért aki fegyvereket, lőszert szállít, és busás profitot biztosít ezzel a hadiipar multinacionális cégei­nek, aki energia- és gazdasági válságot gerjeszt a szankciós politikájával, busás profitot lökve a multinacionális energiacégek bendőjébe, megélhetési válságot okoz a háborús vagy szankciós inflációval, így busás profittal tömi ki a multinacionális élelmiszeripari cégek tulajdonosainak zsebét, az annak ellenére nem jó ember, hogy mélyen elítéli az agresszort és krokodilkönnyeket hullat az ukrán áldozatok emlékére.

Karácsony, Tordai Bence, Szabó Tímea, Jávor Benedek és társaik nem jó emberek. Hogy micsodák, azt ma már könnyen eldöntheti bárki.

Összkép és csalódás

Újszerű nyomásgyakorlás módozatait keresgéli Daniel Freund német zöldpolitikus, mert szerinte az eddigiek nem elég hatékonyak a magyar kormánnyal szemben.

Borítókép: Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd társelnöke és Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője a párt október 23-i, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésén Göncz Árpád III. kerületi szobránál 2019. október 23-án (Forrás: MTI/Soós Lajos)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.