Kornélia 2024. március 3.
logo

Elaltatta gazdája a világ legrondább kutyáját

MNO
2005.11.23. 13:23

A kétes cím többszörös amerikai nyertesét, a tragikus sorsú Samet tulajdonosnője altattatta el tizennégy éves korában.

A fent nevezett kínai kopaszkutya fajtájának talán egyik legrondább példánya volt, legutóbb idén júliusban ütötte ki valamennyi ellenfelét a kaliforniai rondasági világversenyen. Sam ugyanis olyan csúf volt, hogy nemcsak első helye volt biztos a versenyen, de még Donald Trumppal is összehoztak vele egy találkozót kinézete miatt. Élelmes gazdája akkora hírességet csinált belőle, hogy azóta pólókon, illetve bögréken árulják képmását, és az AP hírügynökség szerint még naptárat is készítettek a fotóiból.

Szőrtelensége még nem lett volna zavaró, de Sam bőre gusztustalanul ragyás volt, nyakán ráncosan petyhüdt, mintha már életében mumifikálódott volna. Girbe-gurba fogazata és hályogos szemének bamba tekintete kikezdhetetlenül garantálta szegény kis állat győzelmét.

Mint a CNN amerikai hírtelevízió tudósított, a kutya gazdája úgy döntött, hogy elaltattatja a tizennégy éves ebet, tekintettel annak hajlott korára, szívgyengeségére, valamint tüdő- és veseproblémáira – közölte a velvet.hu nyomán a hirtv.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.