időjárás 14°C Eufrozina , Kende 2022. szeptember 25.
logo

Három függetlent támogat a háromszéki MPP

MNO
2008.10.16. 14:55

A korábban bemutatott Szilágyi Sándor szenátor- és Fekete Attila Gyula képviselő-jelölt mellett még Rákosi Jánost támogatja a háromszéki Magyar Polgári Párt.

Rákosi, aki vállalkozó és a céhes városi MPP vezetőségének a tagja, képviselői mandátumot szeretne szerezni a Kézdivásárhely és környéke körzetben. Hétfőn Csinta Samu, a háromszéki MPP ügyvezető elnöke még azt nyilatkozta, hogy a Bodzaforduló-Kovászna képviselői körzet kivételével mindenütt támogatni fognak egy-egy független jelöltet. Csinta akkor hangsúlyozta: tudjuk, hogy az idő szorít, hiszen október 21-ig a támogató aláírásokat is le kell adni, de az a célunk, hogy jó minőségű embereket találjunk, olyanokat akik hitelesen tudják megjeleníteni mindazokat az értékeket amelyeket az MPP képvisel.

Most éppen az idő rövidségére hivatkoznak, és arra, hogy a pártként való indulás elvetésével több értékes személy is visszalépett, és nem vállalja a parlamenti választásokon való indulást függetlenként. Marad a két képviselő- és az egy szenátorjelölt. Szilágyi Sándor az Erdővidék-Sepsiszentgyörgy körzetben indul szenátori-, és Fekete Attila Gyula aki szintén vállalkozó, Sepsiszentgyörgyön indul képviselői mandátumért, Rákosi János pedig Kézdivásárhely és környéke körzetben lesz független képviselő-jelölt.

(erdon.ro)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.