A média képviselőit kritizálta a Paks ellenfelének elnöke

Egy nappal az MVM Paks elleni labdarúgó Európa Liga-selejtező visszavágó előtt élesen kritizálta a média képviselőit Vlagyimir Romanov, a skót Hearts elnöke.

MNO
2011. 08. 03. 14:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A litván üzletembert az elmúlt napokban többször is bírálták azért, mert hétfőn menesztette posztjáról Jim Jefferies vezetőedzőt, kedden pedig a portugál Paulo Sergiót nevezte ki utódjául. Kiemelte: a csapat az elmúlt 15 találkozójából csak egyet nyert meg, és – ahogy fogalmazott – csak a bolondok és idióták nem tesznek fel ilyenkor kérdéseket és nem lesznek bizalmatlanok. Hozzátette: most már érti, hogy Skócia miért csak a 61. helyen áll a világranglistán, és még olyan gyenge futballnemzetek is megelőzik a sorban, mint például Litvánia, Albánia vagy Gabon.

A gárda vasárnap hazai környezetben szenvedett 1-0-s vereséget a Dundee Unitedtől, így – beleértve az előző évadot – március 19., azaz tizenegy összecsapás óta nem tudott nyerni a bajnokságban. Jefferies összesen 61 mérkőzésen dirigálta a csapatot, és 25 győzelmet ért el. A Paks múlt csütörtökön 1-1-es döntetlent játszott a Heartsszal Székesfehérváron.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.