A túszejtőre fogta a hajvágást

Megijedt szülei várható reakciójától egy tízéves német kislány, miután egészen rövidre nyírta saját haját, és ráfogta az egészet egy képzeletbeli, ollóval felfegyverkezett gyerekrablóra.

MNO
2011. 08. 03. 18:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Thorsten Schiewe, Hannover város rendőrségének szóvivője szerdán tájékoztatta a sajtót a történetről. A kislány kedden azzal szaladt át az egyik szomszédhoz, hogy valaki betört hozzájuk, ollóval megfenyegette, majd rövid ideig fogságban tartotta. A szomszéd értesítette a rendőröket, akik miután meghallgatták a tanúvallomásokat, „forró nyomon” indultak a feltételezett behatoló felkutatására. A kislány pár órával később bevallotta, hogy testvérével ők találtak rá az alagsorban az ollóra, és alapos fazonigazítást hajtottak végre magukon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.