Bajnoki címre készül a Vasas

A bajnoki cím megszerzése a cél a következő szezonban a Vasas női röplabdacsapatánál; a vezetők bejelentése szerint ennek érdekében a játékoskeretet megerősítették, és az anyagi feltételek is adottak.

MNO
2011. 08. 03. 11:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: a válogatott egyik meghatározó játékosával, Sándor Renátával erősítő, ám rendkívül fiatal együttesnek nagyon jó esélye van arra, hogy aranyérmet szerezzen a soron következő idényben.

Az egyesület vezetői több szponzort is megnyertek, hogy támogassák a női röplabda-szakosztályt: a Graphisoft Park ingatlanokkal foglalkozó cég 10 millió forinttal segíti a csapatot, míg Óbuda-Békásmegyer önkormányzata további ötmillió forintot különített el a finanszírozásra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.