Kamionbaleset miatt lezárták az M3-as autópályát

Két kamion összeütközött az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán szerdán Hatvan és Gödöllő között, a balesetben egy ember megsérült; teljes az útzár, a járműveket a bagi lehajtónál a 3-as főútra terelik – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 08. 03. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint a 30. kilométerszelvénynél történt úgynevezett utoléréses karambol következtében az egyik kamion sofőrje a járművébe szorult, sérülései feltehetőleg súlyosak.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: az útpályára üzemanyag szivárgott ki, emiatt, illetve a helyszínelés és a műszaki mentés zavartalansága érdekében annak befejezéséig teljes útlezárást rendeltek el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.