Katalin hercegnő és Obama is a listára került

Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos hercegnek, a brit trón várományosának a felesége révén először került fel a brit királyi család tagja a Vanity Fair című magazin által a legjobban öltözötteket felsorakoztató listára.

MNO
2011. 08. 04. 11:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világ legjobban öltözöttjei közé került idén Charlene, II. Albert monacói herceg újdonsült felesége is. Házaspárként Barack és Michelle Obama is először szerepel a listán, bár az amerikai first ladyt korábban négy alkalommal említették meg, férje pedig 2009-ben került először a listára. A legjobban öltözött nők között van Carla Bruni-Sarkozy, a francia elnök neje is.

A hollywoodi hírességek közül a magazin megemlíti Justin Timerlake-et, Colin Firth-t és Armie Hammert. A színésznők közül Carey Mulligan és Tilda Swinton ízlését is dicsérik.

Az amerikai magazin különböző kategóriákban választja ki a legdivatosabb prominens személyiségeket divatszakértők, fodrászok és a divatszakma bennfenteseinek szavazatai alapján. Idén immár 72. alkalommal választották ki a világ legdivatosabb hírességeit.


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.