Marilyn Monroe-filmmel indít a New York-i filmfesztivál

A New York-i filmfesztiválon debütál októberben a My Week With Marilyn című romantikus film, amely a híres színésznő egy 1956-os nyári forgatását idézi fel.

MNO
2011. 08. 05. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Simon Curtis filmje Monroe (alakítója Michelle Williams) és egy stábtag rövid flörtjét eleveníti fel az egykori fiatal asszisztens naplója nyomán. Marilyn akkoriban ment hozzá Arthur Millerhez, és éppen A herceg és a színésznő című filmet forgatta Laurence Olivier-vel.

A My Week With Marilynben Kenneth Branagh alakítja Olivier-t és Dougray Scott játssza Millert. A 23 esztendős asszisztens, Colin Clark szerepét Eddie Redmayne kapta. A produkció premierje október 9-én lesz a 49. New York-i Filmfesztiválon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.