Megszületett a megállapodás a Szíriát elítélő dokumentumról

Az ENSZ Biztonsági Tanácsában (BT) folyó konzultációk során megállapodás született egy Szíriát elítélő dokumentum szövegéről – jelentette a francia hírügynökség, amelynek a birtokába jutott egy példány.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/801195" target="_blank"><strong>• Képtelen bármilyen eredményt felmutatni a Biztonsági Tanács</strong></a>

MNO
2011. 08. 03. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elfogadásáról valószínűleg még szerdán szavaznak, de egyelőre nem tudni, hogy határozat lesz belőle vagy nem kötelező érvényű nyilatkozat. A BT a szöveg szerint „elítéli, hogy a szíriai hatóságok számos esetben megsértették az emberi jogokat, és erőszakot alkalmaznak a polgárok ellen”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.