Szerenádot kaptak a delfinek

Ceteknek adott szerenádot egy mexikói zenekar az Egyesült Államokban.

MNO
2011. 08. 04. 12:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háromtagú mariachibanda Connecticut állam Mystic Marinelife nevű akváriumparkjában muzsikált ugyancsak három cetnek, nevezetesen fehér delfinnek, amelyek közül egyet szemmel láthatóan nagyon lekötött a produkció, mi több olykor még ritmusra is bólogatott hozzá, mondhatni „fejtáncolt„” a zenére. A hatalmas akvárium további két delfinje viszont kevésbé muzikális – vagy süketebb –, mert őket nem érdekelte a zene. A zenekar egyébként nem azért ment a létesítménybe, hogy ceteknek zenéljen, hanem esküvőhöz, amelyet rendhagyó módon az akváriumparkban tartottak. A mariachi-zenekar csak „próbaképpen” játszott a delfineknek – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.