Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja
Archívum, Tollhegyen
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/tollhegyen-archivum/kozszolgalati-hidegleles-3895032/

Közszolgálati hideglelés

Ha szerencsénk van, a mai rádióműsorban csak az időjárástól kapunk hideglelést.

Nem szoktam számolni, melyik politikus, illetve párt hányszor szólal meg (kap lehetőséget a megszólalásra) a közszolgálati médiumokban – bár minek is számolnám, megteszik helyettem a szigorú kuratóriumok, méghozzá patikamérlegen, ahogy az elő van írva. Én csupán elképedni szoktam, amikor a műsorvezetők súlytalan, „futottak még” szereplőket hívnak be a stúdióba. Olyanokat, akiknek a véleménye senkit az égvilágon nem érdekel; némelyikük – fölbátorodva a meghíváson – úgy adja elő mondandóját, mintha ő fújná a passzátszelet. Tegnap például a liberális Fodor Gábor Kossuth rádiós szereplésétől jött rám a hideglelés. A reggeli 180 perc szerkesztője, nem tudni, miért, úgy érezte, azzal szolgálja legjobban a közszolgálatiságot és a hallgatói igényt, ha a műsor legmarkánsabb szakaszában, a hétórás Krónika előtt teret ad az egyszemélyes pártocska elnökének. Fodort előszeretettel szerepelteti az elektronikus média, talán mert vele sosincs probléma. Ideális interjúalany, nem háborog, nem csinál jeleneteket, visszafogottan, kerek mondatokban válaszol. Szitokszót még nem hallottam tőle, halkan, ünnepélyesen beszél, szinte már szaval – más kérdés, hogy többnyire marhaságokat Most például egy nagy, kormányváltó, demokratikus ellenzéki összeborulásról vizionált, ami azért érdekes, mert nemrég Gyurcsány Ferenc kereken megmondta: Fodorékkal esze ágában sincs összeborulni. Megtudhattuk még ezen a kora reggeli órán, hogy képviselő úr (egyedül képviseli pártját a Házban) hozzájárul Majtényi László államfői jelöléséhez, és Botka Lászlót is alkalmasnak tartja, hogy miniszterelnök-jelölt legyen a szocialistáknál. (Gondolom, nagy kő eshetett le mindkettejük szívéről.)

Ha szerencsénk van, a mai rádióműsorban csak az időjárástól kapunk hideglelést.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Giorgia Meloni: Orbán Viktor Magyarországa megmutatja, hogyan lehet felemelt fővel európainak lenni
Példaképnek nevezte a visegrádi országokat, kiemelten Magyarországot a jobboldali Olasz Testvérek elnöke a párt pénteken kezdődött rendezvényén.
Bakondi György: Magyarország maga dönt migrációs politikájáról
A belbiztonsági főtanácsadó közölte: a Frontex legfrissebb adatai szerint idén jelentősen erősödött a migráció Törökország felől a balkáni útvonalon.

Poszt-trauma

Előkerült Kálmán Olga
Segítsen neked a Gyurcsány!

Poszt-trauma

Lyukra futottak a balliberálisok, nincs hiány mozdonyvezetőből
Nem létező alagútban gázolt a fantomvonat.

Poszt-trauma

Rendőrre támadt a késelő
Ugyanez akár a Keletinél is lejátszódhatott volna.

Poszt-trauma

Fényképen Karácsony újabb elégtelenje földrajzból
Vissza az iskolapadba!

Dózsa györgy úti baleset

Szelfizett az ütközéskor M. Richárd
Barátnőjének akart kedveskedni azzal a videóval M. Richárd, amelyet a két halálos áldozatot követelő Dózsa György úti ütközés pillanataiban saját magáról forgatott.

TÖMEGES BEFOGADÁS

Kaput nyithat az ellenzéki vezetés a bevándorlóknak
Az Európai Parlament balliberális erői, valamint a Soros György támogatta NGO-k és partnereik ugyanis egy új, települési szintű migránselosztási rendszer bevezetéséért dolgoznak.

Aktuális

A zene akár egész életeket is megváltoztathat
Vida Mónika Ruth-tal vasárnap este Zenei időutazás címmel a Pesti Vigadóban találkozhat a közönség a „Sem emlék, sem varázslat”-koncertsorozat nyitó hangversenyén.

Fricz Tamás blogja

Juncker az örök föderalista és globalista
Az Európai Bizottság leköszönő elnöke már nem változik meg: ő valóban az Európai Egyesült Államok híve volt és maradt a mai napig.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.