Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 20., hétfő, Fábián, Sebestyén napja
Archívum, Tollhegyen
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/archivum/tollhegyen-archivum/kozszolgalati-hidegleles-3895032/

Közszolgálati hideglelés

Ha szerencsénk van, a mai rádióműsorban csak az időjárástól kapunk hideglelést.

Nem szoktam számolni, melyik politikus, illetve párt hányszor szólal meg (kap lehetőséget a megszólalásra) a közszolgálati médiumokban – bár minek is számolnám, megteszik helyettem a szigorú kuratóriumok, méghozzá patikamérlegen, ahogy az elő van írva. Én csupán elképedni szoktam, amikor a műsorvezetők súlytalan, „futottak még” szereplőket hívnak be a stúdióba. Olyanokat, akiknek a véleménye senkit az égvilágon nem érdekel; némelyikük – fölbátorodva a meghíváson – úgy adja elő mondandóját, mintha ő fújná a passzátszelet. Tegnap például a liberális Fodor Gábor Kossuth rádiós szereplésétől jött rám a hideglelés. A reggeli 180 perc szerkesztője, nem tudni, miért, úgy érezte, azzal szolgálja legjobban a közszolgálatiságot és a hallgatói igényt, ha a műsor legmarkánsabb szakaszában, a hétórás Krónika előtt teret ad az egyszemélyes pártocska elnökének. Fodort előszeretettel szerepelteti az elektronikus média, talán mert vele sosincs probléma. Ideális interjúalany, nem háborog, nem csinál jeleneteket, visszafogottan, kerek mondatokban válaszol. Szitokszót még nem hallottam tőle, halkan, ünnepélyesen beszél, szinte már szaval – más kérdés, hogy többnyire marhaságokat Most például egy nagy, kormányváltó, demokratikus ellenzéki összeborulásról vizionált, ami azért érdekes, mert nemrég Gyurcsány Ferenc kereken megmondta: Fodorékkal esze ágában sincs összeborulni. Megtudhattuk még ezen a kora reggeli órán, hogy képviselő úr (egyedül képviseli pártját a Házban) hozzájárul Majtényi László államfői jelöléséhez, és Botka Lászlót is alkalmasnak tartja, hogy miniszterelnök-jelölt legyen a szocialistáknál. (Gondolom, nagy kő eshetett le mindkettejük szívéről.)

Ha szerencsénk van, a mai rádióműsorban csak az időjárástól kapunk hideglelést.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Kiemelt

Kiütötte a szerbeket a női vízilabda-válogatott
Tét nélküli összecsapással zárta a csoportküzdelmet a magyar válogatott, ráadásul az egész torna egyik leggyengébb csapata, a szerb ellen, így a gólkülönbség volt az egyetlen kérdés.

Poszt-trauma

Vihogó momentumos lányok Strasbourgban – videó
Arrogáns hangnem és bohóckodás.

Poszt-trauma

Mi fáj Bősz Anettnek?
A magyar zászló, vagy a magyar hús zavarja a képviselő asszonyt?

Poszt-trauma

Lendvai Ildikó a botcsinálta fociszakértő
Elgurult az a fránya pettyes.

Poszt-trauma

Bősz Anett esete a rendszerváltással
Liberális gőg vagy szimpla tudatlanság?

Álhírek

Lejárató kampány zajlik a miskolci kórház ellen
Bizonyítékok sora mutat arra, hogy teljes valótlanságot állítanak azok a hírportálok, amelyek szerint a kórházban eltávolították egy roma nő mindkét petevezetékét, hogy ne szülhessen többé gyermeket.

Ez történt száz éve

Magyarország kegyetlen békediktátumot kap Párizsban
Senkinek sem voltak illúziói, mégis megdöbbenést kelt, hogy szűk egyharmadára vágják az államot, elcsatolva három és fél millió magyart, a nemzet harmadát.

Aktuális

Huszonöt év után nyerte meg újra a jégkorong Magyar Kupát az FTC
A zöld-fehér együttes a miskolci négyes döntő vasárnapi fináléjában 6-3-ra legyőzte a Hydro Fehérvár AV19 együttesét. 15. alkalommal hódították el a trófeát.

Fricz Tamás blogja

A liberálisoknak már Matolcsy György is fasiszta...
Már megint megjelent egy, a nemzeti együttműködés rendszerét és Magyarországot pocskondiázó és lesajnáló kötet az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …