Itt lesznek útlezárások a hétvégén

Szombaton és vasárnap futóversenyt rendeznek Budapesten. Térképen mutatjuk, mely útvonalakat kerülje el.

MNO
2016. 04. 15. 16:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton a sportesemény miatti forgalomkorlátozások csak a Margitszigetet érintik. Április 16-án lezárják a közúti forgalom elől a margitszigeti Központi utat a Centenáriumi emlékmű és a Szállodák buszmegálló között 11.00 és 16.00 óra között.

Vasárnap azonban reggel hat órától este hat óráig nem lehet közlekedni a Központi út Árpád híd és Margit híd közötti szakszán. A városvédő futás ideje alatt rövidebb-hosszabb időszakra lezárják a Lánchidat, a Margit hidat, a Szabadság hidat és az Árpád hidat is, valamint a budai és a pesti alsó rakpartot.

Vasárnap számos közösségi közlekedési járat útvonala módosul. Aki a belvárosba tart, annak érdemes ezen a napon a kötöttpályás közösségi közlekedési járatokat, elsősorban a négy metróvonal egyikét vagy a 4-es, illetve a 6-os villamost választania – írja a BKK a Facebook-oldalán.

Térképen mutatjuk, hol kell számítani forgalomkorlátozásra a hétvégén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.