Negyven oktató hagyja ott a BME GTK-t

Arról egyelőre nincs információ, miért távoznak oktatók.

MN
2017. 08. 02. 18:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2017 szeptemberétől közel 40 oktató távozik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karáról (BME GTK) – írja honlapján az intézmény hallgatói képviselete.

Közleményükben hozzáteszik, a távozó oktatók más felsőfokú intézményben folytatják munkájukat, ugyanakkor számos új oktató érkezik a BME GTK-ra. Felhívják a figyelmet arra, hogy az elmúlt hetekben egyeztetések indultak a hallgatói képviselet bevonásával arról, hogy a kar és a távozó oktatók közötti megállapodás keretei között biztosított legyen a gördülékeny oktatás.

Emlékeztetnek arra, a megállapodás kitér az oktatási tevékenység folytatására és a projektfeladatok, szakdolgozatok, illetve diplomamunkák konzultációira a következő 1-3 tanévben.

A közleményben nem esik szó arról, miért távoznak az oktatók a karról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.