időjárás 4°C Ignác 2023. február 1.
logo

Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

Zelnik Bálint
2019.04.26. 11:14
Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

Bangóné elszabadul, avagy rágcsálók és Fidesz-szavazók.

Bangóné Borbély Ildikó ismét szintet váltott, persze lefelé. Az MSZP elnökségi tagja és országgyűlési képviselője úgy gondolta, ha már az MTVA székházánál nem jött össze az erős kép, és látván, hogy egyes ellenzéki szereplőknek mekkora „népszerűséget” hozott alpáriságuk, hát ő is szókimondóvá válik.

No, de kezdjük az elején!

 

Egy tévé-műsorban a riporter éppen azzal szembesíti, hogy míg a kormánypártok népszerűsége emelkedik, az MSZP-é csökken, erre Bangóné mosolyogva kijavítja, hogy ez éppen ellenkezőleg van. Szegény riporter visszakozik is ezen harciasság láttán, de attól láthatólag zavarba jön, hogy mennyi is az a népszerűség növekedés. Végül is riporter és műsorvezető-társa arra jutnak, hogy „nagy a különbség” a kormánypártok és az MSZP(-Párbeszéd) népszerűsége és szavazóinak száma között.

Ez a tény annyira felbőszíti Bangónét, hogy önmagát a szókimondás útjára löki, és e mondatra vetemedik: Sok a patkány Magyarországon.

Ez már annyira felfoghatatlan, hogy nem árt megismételni: patkánynak nevez nagyjából 3 millió magyar választópolgárt, illetve embert.

Ezen nincs is mit ragozni, minősíteni. Mindig van lejjebb.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.