Pert nyert a fideszes politikus a baloldali propagandaoldallal szemben

Nem folyt nyomozás az egri fideszesek ellen, ezt valótlanul állította Mirkóczki Ádám polgármester, amiért a fals hírt közzétevő Ezalényeg.hu-t elmarasztalta a bíróság. Az ügyben elsősorban Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő tisztázódott.

Magyar Nemzet
2021. 01. 18. 16:04
MIRKCZKI dm
Mirkóczki Ádám Fotó: Komka Péter Forrás: MTI/Komka Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal vádaskodásai miatt az elmúlt években több pert is indítottak kormánypárti politikusok. Tavaly januárban Mirkóczki Ádám egri polgármester teljesen fals információkat mondott el a közgyűlésben fideszes politikusokkal kapcsolatban. A felszólalást az Ezalényeg.hu közzétette, amiért újabb per indult, és a hatóság nyomozni is kezdett. Mostanra tisztázódott: Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselőt alaptalanul hozták hírbe azzal, hogy nyomozás folyt ellene, ezért a bíróság elmarasztalta az orgánumot.

Valótlanul állították Nyitrai Zsoltról, hogy nyomozás folyt ellene
Fotó: MTI/Soós Lajos

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.