időjárás 7°C Elza 2021. December 1.
logo

Dúró Dóra: Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát

Magyar Nemzet
2021.10.18. 22:54 2021.10.19. 00:47
Dúró Dóra: Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát

Amennyiben a baloldal nyeri a választást, akkor Gyurcsány Ferenc lesz a legnagyobb kormánypárti frakció vezetője, akik nélkül semmilyen törvényt nem lehet elfogadni, valamint semmilyen személyi javaslatot nem lehet keresztülvinni

írta a Facebookon közzétett bejegyzésében Dúró Dóra, és kifejtette: a balliberális tömb győzelme esetén jobboldali programpontok nem fognak megvalósulni, hiszen a baloldali képviselők szavaznak majd a törvényekről. A legnagyobb frakciója pedig a DK-nak lesz.

A Mi Hazánk Mozgalom politikusa arról írt, hogy Márki-Zay Péter jobboldalinak hazudja magát, miközben a DK szövetségese, saját maga által lehazaárulózott jelölteket is támogat, cigánykvótát vezet be a balliberális listán, a homoszexuálisok házasságát is pártolja, nagyjából olyan országot akar, mint Dobrev Klára, és a Párbeszéd frakciójába fog beülni.

De a leginkább felháborító, hogy október 23-án, az 1956-os antikommunista forradalom és a 2006-os rendőrterror évfordulóján szintén az MSZMP jogutódjával és Dobrev Klárával áll majd egy színpadon, miközben a Gyurcsány Ferenc hazugságbeszéde ellen tiltakozókra tört rá jogsértően a rendőrség 15 éve, és semmi elszámoltatás nem volt azóta sem. Ha ők nyernek, nem is lesz tehát

– fogalmazott Dúró Dóra, és arra is rávilágított, hogy Márki-Zay Péter elszámoltatásról és tisztaságról beszél, miközben ő is támogatja képviselőnek azt a Czeglédy Csabát, akit már 2010 előtt is jogerősen elítéltek adócsalásért.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy a balliberális miniszterelnök-jelölt korábban még úgy nyilatkozott, hogy a bevándorlás összességében pozitív, és egy kevert, kanadai típusú társadalmat szeretne.