Van-e még bármi működőképes a baloldalon?

„Gyurcsány mindenkit bedarál. Haldoklik az MSZP, elvérzett a Jobbik, vergődik a Momentum, az LMP nem létezik” – írta Kocsis Máté.

Forrás: Facebook/Kocsis Máté2021. 10. 08. 12:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalára írt bejegyzésében reagált Karácsony Gergely visszalépésére, és egyben felszólította követőit, hogy írják alá a Stop, Gyurcsány! petíciót.

Na, van még bármi működőképes a baloldalon Gyurcsány Ferencen és pártján kívül? Nem teljesen mindegy, hogy az általa épített színpadra éppen melyik báb lép fel?

– olvasható a posztban.

„Gyurcsány mindenkit bedarál. Haldoklik az MSZP, elvérzett a Jobbik, vergődik a Momentum, az LMP nem létezik. Ellenben a DK virágzik, eldőlt, hogy nekik lesz a legnagyobb frakciójuk a baloldalon, nekik van saját médiájuk, országos pártszervezetük. Gyurcsány már bármit megtehet.”

Most épp leveszi a balfék havert. Miután mindenki számára kiderült, hogy Karácsony nemhogy egy ország, de egy város vezetésére is alkalmatlan, kiderült, hogy rossz polgármester, és kiderült, hogy a vállalhatatlanná vált a szavazók előtt, Gyurcsány lecseréli. Van még két embere a színpadon, szóval nyugalom, tovább dübörög a Gyurcsány-show!

„Egymillió aláírásnál most Karácsony lelép, de mennünk kell tovább, Gyurcsányt is meg kell állítanunk! Írjuk alá a petíciót! Hajrá, Magyarország!” – írta Kocsis Máté.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.