időjárás 3°C Vilma 2021. December 5.
logo

találatok a(z) #GYURCSÁNY-SHOW hashtagre (37)

Figyelemelterelés

Egyre világosabban látszik, hogy több nagy terhet is vett a derekára a baloldal az előválasztásnak nevezett politikai kampánycirkusszal.

A panelgyűjtő

Ha Jakab Pétert a lakásmutyi miatt később a bíróság elmarasztalná, akár két év börtönt kaphat.

A Márki-Zay-művelet a szabadság ellen

A Gyurcsány-féle hazafiatlan népfront előválasztásnak hazudott komédiájának nem volt valódi tétje, de a szemfényvesztés azért szolgál néhány tanulsággal.

Márki-Zay, a faló

Ez a Péter nem az a kősziklatípus, akire az egyesített baloldali szekták tartósan építkezni tudnának. Márki-Zay Péter inkább amolyan trójai faló.

Reaktiválta magát

Az ember azt hinné, hogy a méretes előválasztási pofon nyomán bujdosónak állt, netán a Dunának ment Jakab Péter ex-miniszterelnökjelölt-jelölt. De nem!

„Súlyos történetek”

Most már akkor mégsem történt zsarolás. Ha hihetünk a csütörtöki Karácsony Gergőnek, akkor Feri mégsem zsarolta meg őt. Sem SMS-ben, sem drótpostán, sehogyan.

Bohózat humor nélkül

Amit a baloldali előválasztás második fordulójaként előadnak nekünk az Orbán-fóbiások, azon már nevetni sem lehet önfeledten.

Nem, dehogy politizál

Bige László fontosnak tartja a politikán kívüliségét. Ez roppant érdekes, ugyanis hősünk már a kilencvenes években jelentős politikai szerepet töltött be.

1/4 oldal