idezojelek

Reaktiválta magát

Az ember azt hinné, hogy a méretes előválasztási pofon nyomán bujdosónak állt, netán a Dunának ment Jakab Péter ex-miniszterelnökjelölt-jelölt. De nem!

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Az ember azt hinné, hogy a méretes előválasztási pofon nyomán bujdosónak állt, netán a Dunának ment, kardjába dőlt Jakab Péter ex-miniszterelnökjelölt-jelölt, a Jobbik elnöke. De nem! Sőt ápolóit kijátszva minap ismét klaviatúrához ült az idült parizerfogyasztó. Mi több, máris hozta kedvelt figuráját, a munkásszülők parasztgyerekét – ezúttal is hibátlanul. Megjegyzem, maga elnök úr meg van győződve arról (amúgy helyesen), hogy személyében nagyszerűen ölt testet a XXI. század proli emberideálja, a bunkó. Legújabb beírásaiban régi szokása szerint Orbán Viktor miniszterelnökön keresett fogást. Idézni nem fogok a friss Facebook-mószerolásokból, legyen elég annyi, a sorokból kitetszik: a szerző állapotában nem történt javulás. Ellenkezőleg.

Csak a rend kedvéért. Visszatérő dilemma a kormánypárti médiumok háza táján: helyesen tesszük-e, hogy gyakorló elmebetegek akciói­ról tudósítunk. Sokan azt javasolják, ne foglalkozzunk e kétségbeejtő figurákkal, míg mások határozottan kérik, minden áldott nap velük kezdjük a híradást. Magam kifejezetten jónak tartom azt a preventív szerkesztői megközelítést, miszerint a Jakab-féle túlmozgásos aktivisták (Tordai Bence, Hadházy Ákos, Szabó Tímea, patkányos Bangóné és elvtársaik) rendszeres szerepeltetése a maga elrettentő hatásával épp a közjót szolgálja. Jó példa erre Láriferi rendszeres mutogatása, aki már eddig három kétharmadot hozott a nemzeti oldalnak. Ebből kiindulva pedig egyetérthetünk abban, hogy Jakab kisnyilas előembergesztusai, csörgősipkás fellépései voltaképpen a kormányoldalt erősítik. Hurrá!

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

A baloldal elvenné a tanárok pénzét

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

A WEF az egyik legnagyobb veszély

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Elegünk van a sokszorosan leszerepelt politikai szereplőkből!

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Miért hanyatlik a kereszténység?

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.