Fidesz: A baloldal fejezze be a magyar emberek sértegetését!

– Jó lenne, ha a baloldal befejezné végre a magyar emberek sértegetését, még akkor is, ha ennek nagy hagyománya van a baloldalon – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

MTI-Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 11. 27. 16:06
HOLLIK István
Budapest, 2019. november 7. Hollik Istvn kormnyszviv a Kormnyinf sajttjkoztatn a Miniszterelnki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajttermben 2019. november 7-n. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István hangsúlyozta, a baloldal miniszterelnök-jelöltje az elmúlt időszakban tudtára adta minden magyarnak, hogy mit is gondol a rezsicsökkentésről. 

Megmondta, hogy ha valaki sokallja a rezsi árát, akkor fogyasszon kevesebbet, sőt az egész rezsicsökkentést népbutításnak tartotta, de úgy látszik, ez csak a jéghegy csúcsa 

– fejtette ki a kormánypárti politikus. 

Kiemelte: a baloldal miniszterelnök-jelöltje nemrég trágyával etetett, sötétben tartott gombának nevezett mindenkit, aki támogatja a rezsicsökkentést és ellenzi a bevándorlást. 

Mi úgy gondoljuk, hogy senki nem beszélhet így a magyarok 80 százalékáról 

– jelentette ki Hollik István.

Borítókép: Hollik István szerint Márki-Zay Péter a magyarok nyolcvan százalékát sértette meg (Fotó: Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.